NISSAN ASSEN GT-R in Europa en het UK over ruisregelgeving

Nissan heeft geverifieerd dat het de productie van zijn GT-R-sportwagens en een vrachtwagen voor Europese markten tegen het VK tegen het einde van maart zal stoppen.
In een officiële verklaring die naar Auto Express wordt gestuurd, zei het merk: “13 jaar na zijn Europese introductie als het pictogram van toegankelijke automotive hoge prestaties, kunnen we verifiëren dat de Europese GT-R-productie eindigt in maart 2022 vanwege de nieuwe EU en het VK RUIME-BY RUISE REGELINGEN Vanaf 1 juli 2022. ”
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

De R35-generatie-versie van de sportwagen van het bedrijf van het bedrijf, de bijnaam Godzilla, op de Europese markt in 2009 op de rivaliserende auto’s en vrachtwagens zoals Porsche’s 997-generatie 911 Turbo.

Beste supercars 2022

Aanvankelijk creëren van 480BHP van de 3.8-liter Twin-Turbo V6, de auto’s en vrachtwagens nieuwe eisen wanneer het aan de prestaties kwam – evenals prijs, gaande van slechts £ 54.495. Echter, ondanks talrijke facelifts tijdens zijn tijd in de verkoop en een toename van de macht tot een maximum van 592BHP in het VK met de laatste £ 180.095 GT-R Nismo, hebben rivalen zoals de 911 Turbo twee opeenvolgende generaties gelanceerd.
Nu is het geverifieerde productie zal echter eindigen dat Nissan nog moet onthullen of een volledig elektrische opvolger de plaats zal nemen, met behulp van de beroemde GT-R-badge. Mits de nadruk van het merk de nadruk is op pragmatische familie-gerichte machines, evenals effectiviteit met elektrificatie, het is op dit punt niet begrepen als een toekomstige sportwagens en een vrachtwagen voor Europa past bij de plannen van Nissan.
Het merk heeft zojuist een nieuwe sportauto’s achterwielaandrijving en vrachtwagen in Noord-Amerika en Azië geïntroduceerd in het type 400Z, dat niet in verkoop in het VK of Europa zal gaan.
De uitgaande GT-R voldoet aan een lange lijn ‘skylines’ die alle GT-R-badge hebben gebruikt, die zich uitstrekt naar 1969.
Zoals GT-RS daarvoor, kreeg deze R35-ontwerpaanduiding een niche uit als favoriet met tuners, de 3,8-liter turbocharged-motor die goed reageert op upgrades, met enkele afstemmingsbedrijven die veel meer dan 1.000bhp uit de motor na zware herwerking extraheren.
Zonder vervanging aan de horizon, evenals de Europese productie beperkt tot weken geen maanden, kunnen klanten op zoek naar de ultieme Nissan-prestatieauto’s en een vrachtwagen mogelijk auto’s en vrachtwagens van voorraad bronnen.
Het merk vermeldt niet langer de GT-R onder zijn verscheidenheid online, met de auto’s en vrachtwagen die niet wordt getoond op de vermelding van ontwerpen op de configurator.

Nu uitgecheckt over de elektrificatiestation van Nissan, met 15 nieuwe EVS om te introduceren tegen 2030 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *