De overheid investeert nog eens £ 20 miljoen in Kerbside Electric Car Chargers

De regering heeft aangekondigd dat het de installatie van elektrische auto -oplaadpunten op de straat zal blijven financieren, met de vergoeding van £ 20 miljoen voor het boekjaar 2021/22 – twee keer zoveel als de £ 10 miljoen voor 2020/21.
De voortzetting van de afdeling Residential Charpoint-regeling van het Department for Transport biedt lokale raden de mogelijkheid om te installeren als 4.000 Kerbside EV Chargers, die het totale aantal laadpunten op straat in het VK zouden verdubbelen.

Wireless elektrische auto opladen: is EV opladen zonder koorden de toekomst?

Het Department for Transport accepteert aanvragen van beide raden die eerder financiering hebben ontvangen en die die dat niet hebben gedaan. De regeling maakt deel uit van een breder plan om de komende vier jaar £ 1,3 miljard te investeren in het in rekening brengen van infrastructuur.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Ondanks dat ongeveer 40 procent van de mensen in het VK echter geen toegang heeft tot off-street parking, zijn er moeite geweest om raden te laten ophalen de financiering. Onderzoek van Centrica (hieronder) blijkt dat raden van plan zijn om slechts 35 on-street Chargers te installeren tussen nu en 2025, terwijl 126 lokale autoriteiten helemaal geen plannen hebben om er iets te installeren.
Hetzelfde onderzoek toonde ook een aanzienlijk verschil tussen regio’s, waarbij de lokale autoriteiten in het zuiden van Engeland van plan waren om 2,5 keer veel meer op straat op straat op te werken dan raden in Noord-Engeland, de Midlands, Schotland, Wales en Noord-Ierland samen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *