Het nummer van deze week van Car Express

van deze week-op 6 maart 2013-is een enorme 132 pagina’s tellende Collector’s Issue Peugeot Special. Het beschikt over een exclusieve rit in de nieuwe Peugeot 208 GTI, een aftelling van onze top 20 hete pugs, plus een blik op de gekke concepten van Peugeot en de successen van de motorsport.
We brengen je ook alle grote sterren vormen de Autosalon van Genève, inclusief de £ 1 miljoen Ferrari LaFerrari en het opvallende Kia Provo -concept.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In schijven komen we achter het stuur van de langverwachte Ford Fiesta St, Sleek Mercedes CLA vierdeurs coupé, driedeurs versies van de stoel Leon en Hyundai I30, plus de superfast Mercedes SLS SLS Black-serie en gefacelifte Lamborghini Gallardo.
Elders geven onze wegtesters hun oordeel over de nieuwe Dacia Sandero – de meest betaalbare auto van Groot -Brittannië – en hoe het zich doet tegen drie budget rivalen, terwijl de stoel Leon FR te maken heeft met moeilijke concurrentie in de vorm van de BMW 118D.
Bovendien is er een gebruikte kopershandleiding op de Ford Mondeo, evenals alle meest recente productrecensies, langetermijnrapporten en brieven, sport en waakhond.
Uitgave 1.258 is nu beschikbaar om te kopen, geprijsd op £ 2,95. Als alternatief kunt u zes nummers voor £ 1 claimen en het tijdschrift elke week rechtstreeks aan uw deur laten bezorgen, onze nieuwe iPad -editie downloaden of gewoon met uw lokale krantenpartijen praten om een ​​exemplaar voor u te kopen zonder extra kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *