‘Oplaadpunten moeten de populariteit van EV’s bijhouden’

Deze week heb ik voldoende geluk gehad om de verzending van een nieuw Nissan Leaf te nemen. Evenals als het in het noordoosten is ontwikkeld, vond ik het alleen het beste om zoveel te gaan als de fabriek van Nissan in Sunderland om mijn nieuwe auto te krijgen.
Gezien de verklaarde variëteit van 235 mijl van het nieuwe blad, hoopte ik echt dat ik de reis van 273 mijl terug naar het zuiden naar mijn huis zou kunnen maken met slechts één stop voor het opladen. Je kunt ontdekken of ik het over een paar weken heb behandeld.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De allerbeste elektrische voertuigen te koop in 2018
Met een elektrisch voertuig nu op mijn oprit, was ik geïnteresseerd om een ​​voorspelling te zien van data -expert EMU Analytics dat er tegen 2020 een tekort aan 83 procent in EV -laadpunten zal zijn. De 16.500 van vandaag – om naar schatting een miljoen EV’s op de weg te dienen.
Dus moeten we ons zorgen maken? David Martell, manager van Chargemaster, die Polar runt – het grootste laadnetwerk van het VK – gelooft dat niet. “Autoverkopers kunnen er zeker van zijn dat de oplaadfaciliteiten om elektrische voertuigen te ondersteunen, de markt zullen houden, omdat we de komende jaren talloze thuis, werkomgeving en openbare laadpunten zullen inzetten,” zei hij.
“Het is onnauwkeurig om te suggereren dat we vandaag een landelijk tekort hebben, maar van het programma zullen in de toekomst veel meer kostenpunten nodig zijn. We verwachten tegen 2022 ongeveer 50.000 openbare laadpunten te exploiteren, op een algemeen van 100.000 in het Verenigd Koninkrijk, waarschijnlijk toegenomen tot meer dan 500.000 tegen 2030. ”
Wat ik begrijp van mijn tijd die vorig jaar een Tesla running is, is dat EV -eigenaren hun eigen techniek moeten vaststellen voor het opladen. Met het blad wil ik mijn voertuig in huis betalen wanneer een week en dat zou voldoende moeten zijn voor mijn 44-mijl retour-woon-werkverkeer, maandag tot vrijdag. Geweldig werk, omdat de laadpunten in ons centrale Londense voertuigpark meestal allemaal druk zijn. Laten we hopen dat dit niet de indicatie is van dingen die nog komen.
Zou een elektrisch voertuig aan uw behoeften voldoen? bekijk onze gids voor leven met een EV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *