Nieuwe Jaguar XE: speciale foto’s en details

De Jaguar XE is een van de meest langverwachte auto’s en vrachtwagens in de afgelopen jaren, omdat het de poging van Jaguar is om het gevecht te brengen naar de compacte executive class dominerende BMW 3 -serie , Audi A4 evenals Mercedes C -klasse.
Onze nieuwste foto’s laten precies zien hoe de Jaguar XE eruit zal zien wanneer het begin 2015 de showrooms raakt, evenals we de trucs van de auto hieronder blootleggen …
Waarom BMW zich zorgen zou moeten maken over de nieuwe Jaguar XE …
Omdat het stijlteam van Jaguar weer zijn magie heeft gewerkt
Jaguar heeft zichzelf opnieuw uitgevonden met een van de moedigste en vele vooruitstrevende stijlafdelingen in de industrie. Het prachtige F-type heeft universele lof, en het is geen toeval dat de XE zwaar zal handelen op zijn associatie.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Terwijl Jaguar een officieel schot van de XE’s deal met de Autosalon van Genève in maart 2014 uitbracht-een voorbeeld van een afgerond rechthoekig rooster, agressieve front bumper en L-vormige LED-handtekening-onze speciale foto’s laten precies zien hoe de rest van de lichaam zal eruit zien.
Side Strakes opgeheven van het F-type, tweelinguitjes en enorme legeringen voegen een scheutje sportiviteit toe, terwijl de lage daklijn, stijgende taille en korte overhangen het een strak, gespierd uiterlijk geven.
Het impliceert geen enkele radicale vertrek, maar het onderzoeksonderzoek van Jaguar laat zien dat dit niet is waar kopers in deze markt naar op zoek zijn. “Het is niet alleen een gekrompen XF; Het is veel meer dan dat, “zei stijlregisseur Ian Callum. “Je zult enkele overeenkomsten zien. We zullen de deal krijgen met het merk daar, maar we hebben de kans niet gemaakt om de auto’s en vrachtwagen in elk type methode te radicaliseren, zodat u de gelijkenis van het huishouden ziet. ”
Omdat het zowel licht als wendbaar is
“Alles nieuw” is ook een term die ook allemaal vaak wordt gehoord, maar de XE is echt nieuw vanaf de grond. Het is het allereerste ontwerp dat gebaseerd is op Jaguar’s veelzijdige nieuwe IQ [Al] aluminium chassis, die ook een SUV zal ondersteunen Vanaf 2016, naast de volgende generatie XF en coupé en landgoedversies van de XE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *