Hippo, Bento, Duo en Limo – Renault Activate Design Name Trademarks Exposed

Renault heeft vier handelsmerken geregistreerd voor het net gevestigde Activate -merk, dat hints biedt over wat de georganiseerde variëteit van grootstedelijke elektrische voertuigen van het bedrijf bieden, . De handelsmerken van Renault waren voor het Activate Duo, Bento, Limo en Hippo -naamplaatjes. We verwachten dat het allereerste de productieversie van het EZ-1-prototype zal worden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het idee is een 2,3-meter lang, twee zitplaatsen elektrisch voertuig met een zitplaats van 1+1, waardoor het een spirituele opvolger is van de Renault Twizy en een nieuwe concurrent voor de Citroen Ami in één viel. Het prototype heeft ook een glazen luifel, zoals de AMI.

Nieuwe Renault 5 elektrische auto’s en vrachtwagens geverifieerd voor productie in 2024

Het was vooral ontworpen voor gedeeld gebruik, waarbij bestuurders worden gefactureerd volgens het aantal kilometers dat ze dekken of de hoeveelheid tijd die achter het stuur wordt besteed. Elk activeringsduo moet eveneens keyless -toegang functioneren, waarbij stuurprogramma’s toegang hebben tot de auto’s en vrachtwagen via een smartphone -app. Het activeren duo -badge is eveneens geregistreerd.
Renault stelt dat het uiteindelijke productieontwerp zal worden gemaakt volgens ‘circulaire economische klimaatprincipes’, wat betekent dat het zal worden gemaakt van 50 procent gerecyclede materialen. Aan het einde van de levensduur van de auto verklaart Renault ook dat 95 procent van de auto’s en vrachtwagens recyclebaar zal zijn.
Technische specificaties voor het EZ-1-idee (of het duo-productiemodel) moeten nog worden bevestigd, hoewel Renault heeft verklaard dat de EV een batterij-swap-systeem zal maken in plaats van te vertrouwen op laadinfrastructuur.
9

Renault heeft eveneens geverifieerd dat zijn activerende submerk nog drie modellen zal introduceren, ontwikkeld op een modulair, volledig elektrisch voertuigplatform. Samen met het duo is er een last-mijl verzendvoertuig, een rit-hailing-service en een tweede, iets groter voertuig voor het delen van auto’s.
We verwachten dat de koerierbus Bento zal worden genoemd (na de Japanse lunchbox), terwijl de ride-hailing-service om voor de hand liggende redenen limo moet worden genoemd. Dat verlaat alleen het nijlpaard, dat misschien het tweede voertuig voor het delen van het merk was.
Mobilis zal binnenkort worden uitgebreid tot een stedelijke provider, gecentreerd rond de belangrijkste pijlers van autoverdeling, pay-as-you-go rijden en duurzaam autorijden. Het succes van het merk zal afnemen van de opname van deze vier nieuwe modellen, waarvan Renault verwacht dat het tegen 2030 ongeveer 50 procent van zijn inkomsten zal opleveren.

Mobilis zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten van nieuwe laadinnovatie en ook diensten voor de hele Renault Group. Momenteel richt het bedrijf een oplaadpas op voor Renault-klanten, waardoor ze snel een oplaadpunt kunnen vinden en betalen met behulp van een enkele Europese methode.
In navolging van de voetsporen van Tesla zal activeren eveneens verbreden in de energieopslagindustrie, met behulp van gerecyclede batterijen van Renault Electric -voertuigen.
Wat geloof je van het activerende spin-off merk van Renault? Laat ons uw gedachten begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *