Rolls-Royce Dawn Silver Bullet Special Edition Exposed

Dit is de Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: een versie met twee zitplaatsen van de Dawn Convertible die wereldwijd beperkt is tot slechts 50 voorbeelden.
Aangekondigd in maart, is het allereerste voertuig van de productielijn gerold en wordt voor het eerst op deze foto’s getoond.

Top 10 beste high-end auto’s om 2022 te kopen

Naar verluidt om motivatie te nemen van opmerkelijke koffiebranders uit de jaren 1920, bevindt de meest voor de hand liggende aanpassing van de bestaande dageraad achter de voorstoelen: de achterstoelen worden vervangen door een aeroschopping, die de bruin-gekleurde bekleding mengt met een zilveren centrale wervelkolom. De look is voltooid met een titanium windscherm met een subtiele gravure van het profiel van de auto aan de voorkant, evenals “Silver Bullet” wanneer het vanaf de achterkant wordt bekeken.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het lichaam is voltooid in een uniek “ultra-metalen” verfoppervlak genaamd Brewster Silver, terwijl er een verduisterd oppervlak is voor de koplampen en de trim omring voor de inlaat van de voorlucht. De wielen zijn donkergrijs geverfd en functioneren een enkele zilveren krijtstreep.
Binnenin beschikt de zilveren kogel beschikt over open poriën koolstofvezelafwerking op de fascia, voor de hand met de achterste howling en op de achterdekranding. De tan-gekleurde stoffering heeft quilten op de centrale transmissietunnel.
Vermogen wordt geleverd door een Rolls-Royce Twin Turbo Charged 6,6-liter V12, waardoor 563 pk en 780 Nm koppel wordt gecreëerd. Nul tot 62 mph, in de routine -dageraad, wordt in 4,9 seconden verzonden.
De prijzen van de ultra-zeldzame zilveren kogel zijn niet bekendgemaakt door Rolls-Royce, maar met het basisontwerp dat begint bij meer dan £ 250.000, zal dit beperkte runontwerp waarschijnlijk aanzienlijk meer kosten, mogelijk naar zevencijferige grondgebied.
Bekijk onze evaluatie van de grotere broer van de Dawn, The Phantom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *