EXCLUSIEVE: Road Authorities Cuts Slamed als UK Road Deaths Story

“Mensen die elke dag onze wegen gebruiken, hebben het beste om zich beschermd te voelen en veilig te worden gehouden. Ze zijn het waard om toegewijde, professionele, goed opgeleide autoriteitenofficieren te zijn, en het is verergerend om te zien dat ze in de steek worden gelaten door wegenpolitie die praktisch onzichtbaar is, ”zegt een van de vele ervaren webverkeersfoliens in Groot -Brittannië.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Tim Rogers die in 1995 als autoriteiten politieman heeft ingeschreven, kost veel van zijn beroep als politieagent voor webverkeer-waaronder 10 jaar als onderzoeker van de weg dood. Hij is nu de nationale chauffeuropleiding van de autoriteiten Federatie en de voortzetting van de achtervolgingen, evenals hij opende zoveel als auto onthult over de verschrikkelijke specificeer van Britse wegen die zich houden aan onze exposé van bezuinigingen op het aantal webverkeer PoliciKeman, evenals de toename van het politiewerk door door de burger geleverde dash-cam beelden.

Automobilisten geloven dat ze weg kunnen komen met rijdende delicten vanwege een gebrek aan wegenpolitie

“In 2009 hadden de autoriteiten van West Midlands – wat mijn kracht is – 20 verschillende kleine webverkeersdivisies, evenals we elke dag ongeveer 30 auto’s en vrachtwagens zouden uitbrengen,” vertelde Rogers. “Dan geloof je over wat we in die auto’s en vrachtwagens zouden hebben in termen van de training, vaardigheden en mogelijkheden die moesten worden geclassificeerd als een webverkeerspolitieagent die kan worden aangeboden met talloze verkeersovertredingen.”
Deze vereisten zijn in de loop van de tijd uitglijden vanwege bezuinigingen op het budgetplan, vertelde Rogers ons, wat heeft geleid tot een daling van de kennis op alle gebieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *