5 “Smart” -auto’s die te intelligent

ongeveer 30 jaar geleden waren, zou de term “slimme auto” bijna uitsluitend naar een auto doordrenkt door doordrongen van de mens gemaakt (zoals KITT van Knight Rider), maar tegenwoordig wij Gebruik de term om te gaan met elke auto die geavanceerde technologie heeft. Aangezien we slechts een paar “smart” -auto’s hebben gezien in de genietende industrie, aangezien Knight Rider in 2008 een comeback heeft gemaakt (auto’s tellen niet), activeren we het nostalgie-filter en markeren onze top vijf originele “Smart” -auto’s die overal onze top vijf origineel “Smart” -auto’s benaderen de jaren.

Herbie The Lovebug

Herbie is onze favoriete mentient 1963 Volkswagen Kever. Hij maakte eerst zijn film-debuut in 1968 in de Love Bug en bracht snel zijn weg naar onze harten. Hoewel Herbie niet kon communiceren, wisten we altijd waar we met hem bij hem stonden, meestal vanwege zijn emotionele gedrag. Herbie had zelfs een reboot-bewegingsfoto in 2005. Copart en Herbie hebben eigenlijk veel gemeen – we delen allebei een passie en geschiedenis in automobiel racen.

Chitty chitty bang bang

Geïnspireerd door de roman van 1964 door Ian Fleming, Chitty Chitty Bang Bang (Chitty2 Bang2) is een magische paragon Panther-auto die kan vliegen, zweven en rijden. De auto kreeg veel meer aandacht door de filmadaptatie van 1968, waarbij het ontwerp van de auto was gebaseerd op het aantal raceauto’s van Louis Zborowski uit de jaren 1920. Hoewel de auto die wordt gebruikt in de bewegingsfoto vanaf nul gemaakt met behulp van een Ford 3000 V6-motor, is het verrassend straat legaal (en eigendom van Peter Jackson). Zelfs zonder de muzikale en dansnummers, lijkt Chitty2 Bang2 nog steeds een behoorlijk gunstig auto te hebben.

KITT (Knight Industries tweeduizend)

KITT is een door de mens gemaakte intelligentieprocessor van de televisieserie Ridder Rider die in 1982 is uitgebracht. Oorspronkelijk een 1982 Pontiac Trans Am, Kitt heeft een hoop toegevoegde functies, waaronder micro-scanners, spraakprojectie, een echte “cruise control” waar KITT zich kon zelf -Drive, wees een vlammenwerper en Bluetooth … voordat Bluetooth zelfs iets was. Dat krabt niet eens het oppervlak van wat KITT echt zou kunnen doen, maar de auto is zo iconisch geweest, het is ook een ongewone verschijning die voorbij TV / Movies-Kitt werd gemaakt, is te zien als een downloadbaar personage in Rocket League.

Christine

Geen lijst van “Smart” -auto’s zou compleet zijn zonder inclusief Christine van Stephen King’s Preclaimed 1983-roman (en Motion Picture Adaptation). Deze rode en witte 1958 Plymouth Fury is niet noodzakelijk een moreel voorbeeld van wat we graag in een auto willen zien, maar het is een bezeten auto met een voorliefde voor woede van de weg. Maar we moeten toch toegeven, met een auto die zichzelf kan herstellen, zou ongelooflijk nuttig zijn. Laat het aan Stephen King om het rijden in auto’s te maken, zelfs nog veel meer angstaanjagers.

Danny de straat

Hoewel Danny de straat technisch gezien een teleporterende tram met een voorliefde is voor moleculaire reconstructie, is Danny geen auto. Danny The Street bestaat uit auto’s, winkels, clubs en huizen voor de mensen die daar wonen en kunnen zelfs communiceren met behulp van billboards, sky-geschriften of koplamp Morse-code. Danny’s Oorsprong begon in de Doom Patrol-strips van 1990 en heeft overwogen dat deze op DC Universe’s Streaming Television Series is geïntroduceerd: Doom Patrol. We hebben die auto nog niet gezien, maar er is altijd seizoen twee!

Heb je een favoriete fictieve “Smart” -auto? Laat het ons weten in de onderstaande opmerkingen. Bekijk ondertussen de selectie van echte slimme auto’s op Copart. Ze kunnen worden geborgen, maar ze leven tenminste niet.

Deel dit:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *