London Taxi Business verliest charme aan handelsmerk Black Cab Slep

De London Taxi Business heeft een charme verloren om speciale rechten te behouden op de vorm van zijn legendarische ‘zwarte cabine’, waarbij de Court of Charm de vorm specificeert ‘niet uniek is genoeg’.
Volgens News Company Press Association probeerde de in Coventry gevestigde fabrikant – nu handelend als de London Electric Vehicle Business (LEVC) – zijn unieke zwarte cabine vorm te handelen om te voorkomen dat rivaliserende fabrikanten hun eigen zwarte cabinevarianten creëren.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe TX London Taxi Trip Review
Lord Justice Kitchin en Lord Justice Floyd handhaafden een uitspraak van rechter van het Hooggerechtshof, de heer Justice Arnold, die in januari 2016 oordeelde dat de vorm geen “geldig geregistreerd handelsmerk” was.
De situatie van woensdag is de methode voor LEVC’s rivaliserende Frazer-Nash Research, die samen met Ecotive de hybride-elektrische metrocab creëert, die gelijkenis met zijn LEVC Black Cab-rivaal maakt. Terwijl het Hof van Charm de handelsmerkzaak heeft afgewezen, kan de Londense taxi -activiteiten nu zijn situatie naar het ultieme rechtbank brengen.
• Nieuwe ‘TX’ Electric London Taxi geprijsd op £ 55,599
Advocaat Mike Gardner schetste precies hoe moeilijk het is voor fabrikanten om zijn ontwerpen te handelen. Hij zei: “De London Taxi -business heeft geprobeerd te voorkomen dat een rivaliserende fabrikant een nieuwe stijl van Londense taxi creëert die het verklaart inbreuk maakt op zijn intellectuele woningen in de oorspronkelijke vorm.”
“De situatie illustreert precies hoe moeilijk het voor iedereen kan zijn om een ​​langdurig monopolie te verwerven om de vorm van iets als merk te beschermen-zelfs wanneer die vorm iconisch is.”
Wat geloof je van de nieuwste uitspraak over de zwarte cabine vorm? Laten we het hieronder begrijpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *