Automotive leerlingen ontvangen £ 100.000 ondersteuning

Worstelende autobedrijven met leerlingregelingen moeten £ 100.000 aan ondersteuning van een industriële fonds ontvangen om hen te helpen hun leerlingen te behouden.
De Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) Charitable Trust Fund heeft het geld gereserveerd dat moet worden gegeven aan kleine en middelgrote bedrijven waar leerlingen het risico lopen overbodig te worden gemaakt vanwege COVID-19.

Coronavirus: Wat doet het met de auto -industrie?

Ongeveer 59.000 jongeren bekleden momenteel stageposities in de autosector. De SMMT zegt dat leerlingen van vitaal belang zijn voor de groei van de industrie, waardoor een opvolgingslijn voor bedrijven wordt gewaarborgd.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De regeling beoogt de salarissen van leerlingen volledig of gedeeltelijk te dekken, die gemiddeld £ 14,040 hebben, in kleine en middelgrote bedrijven voor maximaal een jaar. SMMT -lidbedrijven kunnen financiering aanvragen, waarbij succesvolle aanvragers een stipendium van de Charitable Trust ontvangen.
Mike Hawes, chief executive van de SMMT, zei: “De Britse auto-industrie is gebouwd op tientallen jaren van vakmanschap, engineering uitmuntendheid en innovatie geleverd door een zeer bekwame personeelsbestand, en het herstel en de groei op lange termijn zullen afhangen van het behouden en ontwikkelen van deze vaardigheden baseren.
“Daarom is het zo belangrijk dat we al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat we jong talent niet door onze handen laten glijden als we ernaar streven de huidige crisis te overwinnen. De leerlingen van vandaag zijn de leiders van morgen, en dit schema zal nu helpen hun banen te beschermen, zodat ze ons toekomstige succes kunnen helpen. ”
Gareth Jones, voorzitter van het SMMT Charitable Trust Fund, voegde eraan toe: “Als voormalig technisch leerling zelf kan ik alleen maar denken aan de verwoestende impact van het verliezen van uw leertijd, vooral als u bijna uw kwalificatie voltooit. Dit tijdige en broodnodige initiatief … zal essentiële en goed gerichte ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat we een geweldig talent en potentieel in onze branche behouden. ”
Bekijk hier de beste auto’s die in 2020 te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *