De toekomst van Jaguar Land Rover: JLR Style Manager Exposes All

Gerry McGovern is veel meer dan alleen een auto’s en vrachtwagenontwerper. Zijn korte als belangrijkste innovatieve politieman bij Jaguar Land Rover gaat net zo goed over de richting van de merken waar hij verantwoordelijk voor is als het bedenken van een paar van de meest stijlvolle auto’s van Groot -Brittannië.
McGovern leidt sinds 2004 de Land Rover -stijl, maar wordt nu ook verplicht voor Jaguar. Het is het allereerste enorme bezoek van de nieuwe JLR -manager Thierry Bolloré en waarschijnlijk de belangrijkste.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Jaguar heeft altijd een tweede viool gespeeld naar Land Rover in termen van verkoop en daarom een ​​monetair effect op de JLR -activiteiten. Dit is het moment dat dat is om te wijzigen met McGovern die de toekomst van beide merken leidt.
Hij ging zitten met Auto Reveal om een ​​speciaal inzicht te geven in zijn plannen, te beginnen met waarom hij het belangrijk vindt dat een man de visie voor Jaguar en Land Rover leidt.
“Het automotive -landschap zal de komende jaren aanzienlijk wijzigen, met hangende voorschriften die mogelijk autobanden dwingen in vergelijkbare technische oplossingen voor zijn producten.
10

“Het is dus logisch voor JLR om één innovatieve leider te hebben om ervoor te zorgen dat de essentie van zowel zijn unieke merken, zowel in stijl als algemene tonaliteit, op een dwingende manier wordt vastgesteld, terwijl het behoud van differentiatie wordt verwijderd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *