Nieuwe 2023 Mini Countryman die in omvang groeit, evenals rivaal Audi Q3

Mini zal zijn variëteit verder uitbreiden naar nieuwe segmenten terwijl het doorgaat met elektrificatie, maar het zal worden verankerd door een voertuig dat een bewezen kampioen is voor het Britse merk, in het type van de derde generatie Mini Countryman Compact SUV, die in 2023 zal verschijnen.
Na de introductie in 2010 heeft het Trailblazing Design de methode voor het MINI -merk vrijgemaakt om verder te gaan dan zijn hatchback -wortels. Het is comfortabel het tweede zeer zeer zeer populaire voertuig van het bedrijf wereldwijd, alleen uitgeschakeld door Mini’s Heartland-product, The Hatch, in drie en vijfdeurs vorm.

Mini’s sterke toekomst met Little MPV op basis van Urbanaut -concept

Mini zal zijn grootste aanbod opnieuw uitvinden door de landgenoot nog groter te maken. Dit is noodzakelijk omdat van de vereiste om een ​​kleinere, volledig elektrische SUV te passen om onder de countryman in het bereik van het merk te zitten, plus de bevestiging van MINI van een meer inkomend voertuig in het ‘premium compacte’ segment, dat een ruimte kan zijn MPV maximaliseren met links naar het Urbanaut -concept. Om dit te doen, wordt de volgende landgenoot uiteindelijk de grootste mini ooit, evenals onze spionagefoto’s van het nieuwe voertuig in het prototype -type, benadrukt dat de groei die mini heeft gepland.
7

Het huidige voertuig is ongeveer 4,3 meter lang, maar de nieuwkomer zal dit uitrekken tot vrijwel 4,5 meter, waardoor het gebied voor de nieuwe Little Electric SUV verlaat. Als zodanig zal de nieuwe landgenoot evenals de Audi Q3 evenals de Volvo XC40 evenals de Volvo XC40, praktisch een segment omhoog gaan.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *