Range Rover Sport SVR: Video, Foto’s en Details

Land Rover heeft volledige details blootgesteld over zijn snelste en veel krachtige productievoertuig ooit, de 543 pk Variety Rover Sport SVR. Naast de SVR is al een verrassende Nurburgring Record -houder, die de beruchte Nordschleife in 8 minuten 14 seconden lepte – de snelste tijd ooit opgenomen voor een SUV. Die tijd plaatst het stevig in supercar -grondgebied, evenals slechts 10 seconden langzamer dan een Audi R8 V8.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het nieuwe halo-ontwerp van Land Rover is de meest recente auto die voortkomt uit de nieuwe Divisie voor speciale auto-operaties, die voldoet aan de op F-Type gebaseerde Job 7-en zal debuteren op Pebble Beach Concours d’Elegance van deze week in Monterey, Californië .
In het hart van de SVR is een afgestemde versie van de 5,0-liter supercharged V8 van de Basic Variety Rover Sport, die alle vier de wielen door een automatische versnellingsbak met acht versnellingen aandrijft. Power staat nu op 542 pk en 680 Nm koppel, een boost van respectievelijk 40 pk en 56 nm. De verbeteringen impliceren dat de variëteit Rover Sport SVR de 520 pk Porsche Cayenne Turbo overtroeft voor kopproductie, maar kan alleen overeenkomen met de Porsche wanneer het betrekking heeft op de 0-60 mph sprint – beide voertuigen voltooien deze in een brandende 4,5 seconden. De Porsche trekt echter vooruit bij hogere snelheden en bovenaan 173 mph, terwijl de SVR alleen een elektronisch beperkte 162 mph kan verwerken.
Bij aankoop om zowel maximale prestaties als drama te extraheren, heeft Land Rover de SVR uitgerust met een tweetraps actieve uitlaat met digitaal beheerde kleppen, met quad-pijpen aan de achterkant. Het biedt een keel-soundtrack en een toename van de prestaties bij hogere toeren, terwijl optionele 22-inch lichtmetalen wielen gewikkeld in plakkerige continentale sportcontactprestatiebanden een verbeterde tractie bieden. Standaard zal Land Rover in vorm een ​​21-inch legering met rubber van het hele seizoen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *