Nieuwe 592bhp Ferrari Portofino ontketend om Californië

te vervangen. De Ferrari Portofino, een nieuwe instapniveau-converteerbare GT-auto om de California T te vervangen, is voor het eerst in het metaal gezien op de Frankfurt-motorshow 2017. Het verhoogt de ante op de uitgaande Californië met veel meer kracht, een nieuw, lichter chassis en agressief uitziende, veel meer aerodynamische carrosserie.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Frankfurt Motor Show 2017: nieuwste nieuws
Onder de motorkap bevindt zich dezelfde 3,9-liter V8-motor met turbocompressor in zijn voorganger, hoewel Ferrari het heeft aangepast met nieuwe componenten en opnieuw kalibratie van de motorbeheersoftware. Nieuwe zuigers, con-rods en een opnieuw ontworpen inlaatsysteem impliceren dat de motor nu 592 pk produceert-een gezonde toename van 40 pk.
16

De extra kracht impliceert dat een tiende van een seconde is geschoren van de 0-62 mph-tijd van de auto-het zal nu het dashboard in 3,5 seconden doen, terwijl de topsnelheid meer dan 199 mph is. Ferrari beweert dat het beheer van variabele toename van de variabele verhoogde niveaus van versnelling in de revband impliceert, plus een lager brandstofverbruik in vergelijking met de California T.
Onder de huid profiteert de auto van een opnieuw ontworpen chassis dat Ferrari zegt dat lichter en veel rigide is. Ferrari heeft niet gezegd hoeveel lichter de portofino wordt vergeleken met de Californië T, maar gezien de kleine verbetering in de 0-62 mph-tijd, zou het slechts een bescheiden reductie moeten zijn.
Elders krijgt de Portofino Ferrari’s nieuwste generatie elektronische achterdifferentieel, nagesynchroniseerd E-DIFF3. Het is ook de eerste GT -auto in het bereik van Ferrari die wordt uitgerust met elektronische stuurbekrachtiging, terwijl de ophanging is bijgewerkt in een poging om de lichaamsroll te verminderen en demping te verbeteren.
16

In termen van ontwerp introduceert de Portofino het nieuwste ontwerpethos van Ferrari in het startpunt van het bereik van het bedrijf. De voorkant van de auto is veel agressiever met 488 GTB geïnspireerde LED -koplampen, terwijl schuine sneden en lijnen de zijkanten van de auto beeldhouwen en een nieuwe diffuser achteraan en achterlicht worden aan de achterkant gevonden.
Ondertussen beschikt het interieur over verse infotainment met een nieuw 10,2-inch touchscreen, een nieuw stuurwiel, nieuwe stoelen met opnieuw ontworpen rugleuningen die extra beenruimte openen voor passagiers achterbank en het infotainmentscherm van de passagierszijde.

Wat vind je van Ferrari’s nieuwe portofino? Laat het ons weten in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *