Autobekers met diesel twijfel na de emissies van de emissies die automobilisten oproer

, schuwen dieselmodellen over recente rapporten over de negatieve effecten van hun emissies, volgens een nieuwe peiling. Uit een enquête van Carbuyer.co.uk bleek dat 61 procent van de bestuurders was uitgesteld om een ​​diesel te kiezen als hun volgende model, terwijl de analyse van Google -zoekrends onthult dat kopers op zoek zijn naar hybride auto’s in het eerste kwartaal van 2017 is meer dan verdubbeld.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De bevindingen worden ondersteund door cijfers van de Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT), die laten zien dat de verkoop van diesel in februari 2017 met 9,2 procent is gedaald in vergelijking met februari 2016. Verkoop van voertuigen voor alternatieve brandstoffen zoals hybriden en auto’s op batterijen waren boven dezelfde periode 48,9 procent.
• Beste lage emissieauto’s
Een derde van de respondenten zei dat ze niet waren beïnvloed door recente, negatieve dieselzaken, terwijl zes procent toegaf dat ze niet op de hoogte waren van enig nieuws over de brandstof. Recente krantenkoppen omvatten geruchten over een extra dieselkosten voor delen van Londen en een potentiële Diesel -scrappage -schema.
Carbuyer -editor, Stuart Milne, zei: “Onze peiling en de verkoopgegevens van de SMMT suggereren beide dat de impopulariteit van Diesel de komende maanden goed zou kunnen groeien. Hoewel Diesel nog steeds een kosteneffectieve keuze kan zijn voor automobilisten met een hoge kilometerstand en die grotere auto’s runnen, adviseren we kopers vaak dat moderne benzine-, hybride- en plug-in-voertuigen een betere optie kunnen zijn voor kortere reizen en in het bijzonder van de stedelijke autoriteiten. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *