Nieuw LED -wegoppervlak kan helpen bij het minimaliseren van ongelukken in de toekomst

Een revolutionaire nieuwe LED -weg die in staat is om voetgangers te detecteren en verkeerspersonen van gevaren te waarschuwen is blootgesteld in Londen. De allereerste responsieve weg ter wereld, opgericht door technologen van Metropolitan Style Technologists voor de directe linie voor verzekeringsmaatschappijen, maakt gebruik van camera’s met een hoge betekenis en LED -innovatie ingebed in het wegoppervlak en het kan het aantal verkeersongeluk in de toekomst aanzienlijk verminderen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Usman Haque, oprichter van Umbrellium en een ontwerper van Handel, legde het concept uit. “We hebben een weg geproduceerd die in staat is om te detecteren en te reageren op voetgangers. Twee camera’s die in staat zijn om verschillende variabelen op te nemen, screenen de oversteek van 22 meter en wanneer ze voetgangers of andere verkeer individuen spotten, zullen de info in minder dan een honderdste van een seconde aan het computersysteem voeden. ”
• Kunnen plastic wegen de othole crisis repareren?
Het computerprogramma opgericht door Umbrellium maakt gebruik van Maker Discovering om te helpen anticiperen op voetgangersbewegingen en produceert overtochten voor hen. Het wegenoppervlak is gemaakt van hoogbuik plastic dat haque-toestanden in de toekomst in asfalt kunnen worden ingebed en in staat zijn om te weerstaan ​​tot zwaar verkeer.
9
Over onze adsclose deze advertentie

Binnen het plastic zijn meer dan 660 LED -lichten die kunnen worden geprogrammeerd naar modificatiekleur en patronen produceren, zoals een voetgangersovergang of waarschuwingen voor zowel wegfietsers als auto’s. Haque slaagde er niet in om de kosten van de 22-meter weg bekend te maken, maar verklaarde dat het het team negen maanden had gekost om te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *