Ongelooflijke 1500 pk, Kevlar-geklede Dartz Black Shark SUV Exposed

Hoogwaardige gepantserde voertuig Business Dartz Motorz ​​heeft de Black Shark blootgesteld, een voertuig dat duidelijk is beïnvloed door de voertuigen die de slechteriken in obligatie-films rijden.
Gebaseerd op het platform van al tankachtige Mercedes GL63, zijn functies een op maat gemaakte Kevlar-Titanium body, een Retina-scanner, vingerafdrukherkenning en verdwijnende deurgrepen met een ‘anti-Paparazzi’ elektrisch schokapparaat. Er is ook een systeem dat de toestand van de bestuurder screent om ervoor te zorgen dat ze in vorm zijn voor een snel uitje, evenals sirenes die zijn ontworpen om menigten te verspreiden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het grootste deel van die innovatie kan worden gerund door de op maat gemaakte, diamant ingelegde Vertu -smartphone die is inbegrepen, die ook de toestand van het voertuig en de bandendruk kan inspecteren. Het enige dat we tot nu toe hebben, is een teaser die het dak toont, maar we kunnen verwachten dat het productie van productiespeck vrij imposant is.
1500 pk AMG V8 voor de zwarte haai?
De AMG V8 -motor uit de GL63 kan ook worden ‘afgestemd op 1500 pk op het verzoek van de eigenaar’, wat zou moeten betekenen dat zelfs afgewogen met lichaamsbevolking, sterren binnen en een overstuur menigte op het dak, de zwarte haai moet gewoon zijn over de rechterkant van Mois.
Dartz ontwikkelt off-the-wall aangepaste SUV’s in Letland, en kan sterren zoals Kanye West noemen als klanten. De Black Shark zal waarschijnlijk niet in het VK verschijnen (auto’s die voorbijgangers kunnen elektruteren, worden hier afgekeurd), maar verwacht dat sommige Midden-Oosterse diplomaten de weg in deze elk soort tijd binnenkort domineren.
Volledige details van de opmerkelijke vaardigheden van het voertuig (en de voorspelbaar opmerkelijke prijs) zullen op 19 oktober worden vrijgegeven. Tot die tijd moet je het gewoon doen met typische deurgrepen op je woon -werkverkeer naar het werk.
Zou je een voertuig besturen dat de Black Shark wordt genoemd? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *