BMW Task Force bereidt zich voor op het slechtste geval Brexit

BMW heeft een deskundige task force geproduceerd om zich voor te bereiden op een worst-case Brexit-scenario, een waarin het VK de douane-unie en de interne markt verlaat, bovendien aan de EU, zonder dat er handelsaanbiedingen op zijn plaats.
BMW’s Brexit Task Force bereidt het bedrijf voor op langdurige grenswachtrijen en hun bijbehorende vertragingen van de levering, en denkt ook aan waarborgen tegen taakverliezen. Het bedrijf ontwikkelt ongeveer 200.000 mini’s per jaar in zijn Cowley-fabriek in Oxford, evenals Crafts 20 Rolls-Royces per dag in Goodwood in West Sussex.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Brexit heeft geen voordelen voor Britse autofabrikanten, alert parlementsleden
BMW Koop Chief Markus Duesmann verklaarde de Brexit -methode van het bedrijf prioriteit: “Betrouwbare leveringen aan de fabrieken” en “Beveiliging van banen”, toevoegend: “Brexit zadelt ons met een aanzienlijke kosten.”
Dusmann Naste Automobilwoche, een foto van een foto van het huidige leveringsmodel van het bedrijf, vertelde Duesmann dat: “Een aantal elementen oversteken het Engelse kanaal zo veel als vier keer voordat een auto volledig is ontwikkeld en dealers bereikt. Bij elke grensovergang zal zowel een douanevlaring als taak verschuldigd zijn. ”
Duesmann legde uit dat de ontwikkeling van nieuwe handelslimieten tussen het VK en de EU aangaven dat BMW “een bottleneck aan de grens zou verwachten” en dat het “anticiperen op vertragingen in de supply chain”. Het bedrijf zal “veel meer producten op de weg” vereisen om dergelijke vertragingen tegen te gaan en zijn Britse fabrieken te laten draaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *