Volvo Concept Estate ontdekte in Genève

Nog een belangrijke autosalon, een andere sensationele conceptauto van Volvo. Het concept landgoed, hier op de Motor Show van Genève, is de derde in een reeks showautomiles met de concept coupé, van de Frankfurt Show 2013 en de concept XC Coupe onthuld in de Detroit Autosalon in januari.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Deze keer rond Volvo houdt zich vast aan waar het het best bekend om is – Estate Automobiles – hoewel de ontwerpers een twist hebben aangebracht, een schietrem bodystyle in plaats van een standaard vierdeurswagen. Het doel van dit trio van concepten is om een ​​voorbeeld te bekijken van het ontwerp en de technologie die in de geheel nieuwe XC90 SUV zal debuteren, in september de dekking op de Paris Autosalon en andere toekomstige modellen daarachter.
Volvo Concept Estate: Cabin Design
Terwijl de vorige twee concepten in het algemeen gericht waren op exterieurstyling, vertelt de cabine van het landgoed hier het grote verhaal. Het toont een gloednieuwe interieurarchitectuur die ontgrendeling naar het volgende niveau tilt. Bijna elke knop behalve de volumebedieningen, Hazard Alerting en Windowverwarmingsschakelaars zijn verwijderd en hun functionaliteit geïntegreerd in een substantieel tablet-stijl, portret-georiënteerd, centraal touchscreen.
• Genève Motor Show 2014: preview
“Niet te maken krijgen met knoppen en bedieningselementen voor een groeiend aantal functionaliteiten is alsof je wordt bevrijd van een paar handboeien,” zei Robin Page, directeur van Volvo’s interieurontwerp. “Het conceptauto -auto laat zien hoe deze gebruikersinterface zal worden geïntegreerd in onze nieuwe automobielgeneratie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *