Nissan Leaf Battery vervanging tot kosten £ 4.920

Nissan heeft een batterijvervangingsplan geïntroduceerd voor eigenaren van zijn elektrische auto’s in het VK. Geprijsd op £ 4.920, zullen kopers ook £ 1.000 cashback krijgen voor de hun oude batterij.
Het plan is geïntroduceerd om klanten een gemoedsrust te bieden over EV’s. Alle batterijen worden geleverd met een vijfjarige, 60.000 mijl garantie die het verlies van mogelijkheden omvat en van toepassing is op alle blad en E-NV200-eigenaren.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“We zijn uiterst positief in de levensduur van onze batterij -innovatie, maar we zijn verheugd om bovendien de garanties te kunnen bieden aan de groeiende wijk van bladautomS in het VK, evenals de mythen van het batterij,” verklaarde Paul O’Neill, EV, EV Manager bij Nissan.
“Nissan verwacht dat de meerderheid van de Leaf -automobilisten nooit hun batterij zal moeten vervangen, evenals de waarheid dat we slechts drie batterijen hebben vervangen uit 30.000 blads die sinds de lancering in Europa worden verkocht, dit zeker ondersteunt.”
De verklaring voldoet aan een investering van £ 420 miljoen in de Sunderland -fabriek van Nissan die de Qashqai, Juke en Leaf creëert. Een fabriek op locatie begon ook in 2013 lithium-ionbatterijen te creëren en heeft meer dan 200 ingenieurs en technici in dienst. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *