Range-topping Citroen C5 Aircross Black Edition Toegevoegd aan SUV-line-up

Een nieuwe topspeck Citroen C5 Aircross Black Edition trimniveau is blootgesteld door het Franse merk. Geprijsd vanaf £ 36.850, beginnen de leveringen in oktober van dit jaar.
Citroen verklaart dat de nieuwe zwarte editie de vraag naar de ‘Shine Plus’ -trim toont waarop de Black Edition is gebaseerd, en extra apparaten toevoegt en een unieke blik op de bovenkant van de C5 Aircross Hybrid-line-up. Het nieuwe Black Edition-ontwerp wordt alleen aangeboden met de plug-in hybride aandrijflijn van Citroen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Dit nieuwe uitrustingsniveau van de bovenste specering omvat unieke stylingdetails, waaronder een Perla Nera Black Roof en Momspirors, naast 19-inch zwarte ‘kunst’ lichtmetalen velgen. Aan de binnenkant krijgt de C5 een opening panoramisch zonnedak met Sunblind, naast ‘Urban Black’ Alcantara-getrimde Citroen Advanced Comfort-stoelen die standaard zijn aangebracht.

Top 10 beste hybride SUV’s om 2022 te kopen

Andere apparaten omvatten een acht-inch touchscreen met Citroen Link NAV, Apple CarPlay en Android Auto, terwijl het interieur ook profiteert van drie onafhankelijke glijden, achterover leunende achterstoelen die allemaal exact dezelfde breedte zijn om de bruikbaarheid te verhogen. De C5 Aircross biedt eveneens tussen 460 en 600 liter bagageruimte.
6

Citroen heeft ook functies op de C5 Aircross Black Edition aangepast om de bruikbaarheid te verbeteren, inclusief een aangedreven achterklep met handsvrije toegang, LED-koplampen, voorste en achterste auto-parkeersensoren, een achteruitrijcamera, krachtige deurenspiegels en sleutelloos toegangspiegels en beginnen. Het beveiligingspakket van het Franse bedrijf is standaard gepast, waaronder blind-spot monitoring, geavanceerde actieve beveiligingsrem met video en radarhulp.
Citroen’s Highway Driver Assist, die de snelheid van het voertuig regelt, evenals de nabijheid van het voertuig voor de voorkant, in-rijstroken positioneringsassistentie en geavanceerde comfortophanging zijn ook allemaal inbegrepen.
Black Edition Trim wordt geleverd met alleen Citroen’s plug-in hybride aandrijflijn, wat betekent dat de Puretech 180 1,6-liter turbo-benzinemotor van het bedrijf is gekoppeld aan een elektromotor voor een algemeen van 222 pk. Beide sturen stroom naar de voorwielen met Citroen’s hybride specifieke E-ET8 achttraps automatische versnellingsbak.
In de elektrische modus is de C5 Aircross Black Edition dankzij de 13,2 kWh -batterij in staat tot 34 mijl op één lading. De Aircross SUV-hybride is ook een 7,4 kW aan boordlader in staat, die een oplaadtijd van minder dan twee uur van een wallbox in het huis biedt.

Klik hier voor onze diepgaande evaluatie van de Citroen C5 Aircross …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *