Eenmalige 700 pk Ford Mustang Eagle Squadron Exposed

Dit is het Eagle Squadron Ford Mustang – een uniek ontwerp dat hulde brengt aan Amerikaanse piloten die in de RAF tijdens de Tweede Wereldoorlog dienden.
Het voertuig is het werk van zowel Ford Performance als de werelddrijvende kampioen Vaughn Gittin JR’s RTR -voertuigen Tuning Company. Het leven als een eenvoudige Ford Mustang GT, krijgt de Eagle Squadron een brede set die is gemaakt van koolstofvezel. Het is voltooid met een opvallende verfafwerking, die het serienummer en 783 draagt: een aanduiding die wordt gebruikt voor een Spitfire bestuurd door onder andere het US Airforce 334th Competitor Squadron tijdens de oorlog.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Ford Mustang diepgaande beoordeling
Onder de motorkap krijgt de 5,0-liter V8 van de Mustang een supercharger, die helpt om de output van 444 pk van de basisauto te heffen, maar liefst 700 pk. De stroom wordt gehouden in het inspecteren door RTR’s ‘tactische prestaties’ verstelbare suspensiepakket.
Het voertuig zal zijn werelddebuut maken tijdens de Goodwood -viering van snelheid van dit jaar. Het wordt voor het eerst aan het publiek getoond op donderdag 12 juli, wanneer Gittin het zal ophalen uit de 1,16 mijl lange oprit van Richmond. Vieringsbezoekers kunnen het voertuig voor de rest van het weekend als een statisch scherm zien.
Het Goodwood -debuut van het Eagle Squadron is geschikt: veel Amerikaanse luchtmachtsquadrons waren gevestigd in RAF Westhampnett – een War Time Airfield dat vandaag zich op het terrein van het Goodwood Motor Circuit bevindt.
Na Goodwood zal het Eagle Squadron worden gebracht naar het Airventure -evenement van de Experimental Aircraft Association in Oshkosh, Wisconsin, waar het voertuig op een liefdadigheidsveiling zal worden verkocht.
Klik hier voor onze 2018 Goodwood -viering van Speed ​​Preview …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *