Nissan X-Trail Platinum-editie SUV onthuld

Een speciale editie Nissan X-Trail Platinum-editie SV (speciale versie) is onthuld. Op basis van het high-spec n-Connecta-model zal de nieuwe SUV vanaf 1 maart beschikbaar zijn in Britse dealers.
De X-Trail Platinum-editie voegt specifieke zij- en achterstylingplaten toe, evenals chromen details aan de spiegeldoppen en bumpers. Alle auto’s krijgen 18-inch zwarte lichtmetalen velgen, terwijl je van binnen sportpedalen en extra USB-poorten achterin vindt.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s te koop 2018
Gebaseerd op het X-Trail N-Connecta-model, hebben alle versies ook het zeven-inch touchscreen-navigatiesysteem van Nissan, intelligent rond View Monitor en een 360 graden parkeercamera. Keyless Entry en klimaatregeling met dubbele zone zijn ook voorzien, terwijl het panoramische zonnedak, automatische lichten, auto-ruitenwissers en privacyglas achteraan allemaal worden overgedragen van de goedkopere acenta-trim.
9
Over onze adsclose deze advertentie

De toegevoegde kit op Platinum SV-auto’s kost £ 1.999 meer dan de N-Connecta en zou kopers een geldbesparing van £ 828 aanbieden. Een extra £ 750 deposito -bijdrage maakt de deal ter waarde van bijna £ 1.600.
Er zijn geen financiële cijfers onthuld, maar de X-Trail is momenteel beschikbaar met nul procent APR, evenals twee jaar gratis onderhoud en drie jaar Europese assistentie tussen weg langs de weg. Zoals alle Nissan-modellen, wordt de X-Trail Platinum SV geleverd met een garantie van drie jaar.
De motor line-up weerspiegelt ook het hoofdmodelbereik, met Nissan die een keuze biedt uit 1,6 of 2.0-liter diesels, of een 1,6-liter turboladerpetrolmotor. Handmatige en automatische versnellingsbakken zijn beschikbaar, evenals de optie van voor- of vierwielaandrijving.
Bekijk onze top tien SUV’s en 4x4s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *