Nieuwe Volkswagen Advanced SUV zou naar Europa kunnen komen

Volkswagen nadenken over het brengen van zijn nieuwe geavanceerde coupé-SUV naar Europa, volgens zijn ontwikkelingsbaas.
De geavanceerde middelgrote SUV is exclusief gebouwd voor China en werd eerder deze maand naast de nieuwe Touareg SUV onthuld. Het is ook de eerste keer dat VW zijn naam heeft toegepast op een coupe-achtige SUV, en vanwege de focus op het ontwerp zou een aankomst in Europa-showrooms op de kaarten kunnen staan.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste 4x4s en SUV’s op dit moment te koop
“Vandaag is het puur voor China, maar ik ben het er helemaal mee eens dat het een zeer sterke SUV is en we evalueren kansen om dit misschien ook naar andere landen te brengen,” vertelde VW’s baas voor technische ontwikkeling Dr.Frank Welsch vertelde Auto Express. “Het ontwerp is geweldig en dat geldt ook voor de technologie.”
5

China is de grootste markt van VW; De fabrikant verkocht vorig jaar alleen al meer dan drie miljoen voertuigen in het land. Om op aanvraag te kapitaliseren, zal het merk het aantal SUV’s dat te koop is daar van drie tot 10 in 2020 meer dan verdrievoudigen. In totaal zal de SUV -portefeuille van VW tegen het einde van het decennium tot 19 modellen stijgen.
De geavanceerde SUV zal worden gebouwd door de FAW-Volkswagen van VW’s partner in China.
Zou je willen zien dat de Volkswagen Advanced SUV naar het VK komt? Laat het ons hieronder weten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *