Limited Edition Fia Shelby Cobra Exposed

Om 50 jaar te markeren, gezien het feit dat de Shelby Cobra eerst voor het eerst debuteerde in de FIA ​​Racing World, heeft Shelby America een beperkt editie -ontwerp onthuld om het bereiken van de mijlpaal te vieren. De COBRA CSX7000 zal worden beperkt tot slechts 50 modellen, met elk voltooid in ‘Viking Blue’ en verfraaid met FIA -racestrepen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het ontwerp is gemaakt om de Shelby 289 fia cobra uit 1964 te repliceren, dus beschouwt verbrede voorkant en achterbumpers, cut-back deuren, nieuwe dempers, 15-inch racewielen en oliekoeler scheppen. Hedendaagse elementen zoals grote stalen schijfremmen en een sterker frame zijn eveneens gemonteerd – het wordt ook aangeboden met een aluminium schaal, standaard het was gemaakt van glasvezel.
• Ford Mustang Shelby GT500
Hoewel de herdenkingsraces cobra is uitgerust met een totaaluitlaatuitlaatsysteem, bevat het geen motor. Het concept is dat klanten hun eigen motor in de Cobra schoenvinden, die historisch gezien een kleine Block Ford V8 was.
Het 50 -jarig jubileum CSX7000 Cobra kost van $ 94.995 (£ 57.770) met het glasvezellichaam en $ 159.995 (£ 97.300) uitgerust met de hedendaagse aluminiumschelp. Het ontwerp debuteerde vorige week bij de Barrett-Jackson Collector Cars en vrachtwagenveiling in Scottsdale, Arizona.
• Ford Mustang Shelby GT500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *