Holland & Holland Variety Rover is het meest elegant Ever

Land Rover’s Special Vehicle Operations (SVO) Division heeft onthuld dat het samenwerkt met op maat gemaakte sportieve geweermaker Holland & Holland om de ultieme high-end SUV te produceren. De speciale topkwaliteit Variety Rover Holland & Holland -editie kost een verbazingwekkende £ 180.000.
Het is gebaseerd op de basis £ 140.000 Langewielbase variëteit Rover Autobiography Black, dat 200 mm is uitgerekt boven het basisontwerp om royale beenruimte achter te bieden. SVO en Holland & Holland begonnen vervolgens het op maat gemaakte ontwerp te produceren met een verscheidenheid aan hoogwaardige upgrades.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Dus wat krijg je voor je geld? Wijzigingen aan de buitenkant verlengen niet verder dan een speciale milieuvriendelijke Paintjob, een speciaal rooster, enkele chroomhoogtepunten en de badges van de geweermaker. Het is binnen waar alle actie is.
7

Net als het zwarte model, krijgt The Holland & Holland de achterstoelen van de uitvoerende klasse, een elegant ontwerp met twee zitplaatsen met gebeeldhouwde stoelen die maar liefst 17 graden kunnen achterover leunen. SVO voegt vervolgens elektrisch inzetbare walnoottafels, USB -oplaadpunten en een op maat gemaakte verlichtingssysteem toe.
De stoelen zelf zijn getrimd in premium tan-gekleurde lederen huiden, geborduurd met Holland & Holland detaillering. De walnootbekleding rond de hut is gepolijst om eruit te zien als de jachtgeweren van de Britse schutter.
Zoals we hebben gezien in vorige variëteit Rover Holland & Holland Specials, is het in de laars waar de invloed van de schutter het duidelijkst is. Een met leer omgekeerde kast, ontworpen om te passen bij de op maat gemaakte geweren van het merk, glijdt uit op een bewerkt aluminiumplatform.
7

De Special Vehicle Operations Division van Land Rover is slechts van plan om 40 van deze per jaar gedurende drie jaar te ontwikkelen. Het voertuig wordt alleen op speciale bestelling aangeboden, waardoor het de meest speciale variëteitrover is die vandaag wordt aangeboden. Het wordt aangedreven door de 334bhp 4,4-liter SDV8-diesel, of de 503bhp 5,0-liter supercharged V8.
Heb nu meer gekeken over de allerbeste high-end SUV’s die momenteel te koop zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *