Nieuwe Ford Electric Cross-over naar Speaphead Merk’s EV Offensive

Ford heeft zijn plannen voor nog meer elektrische auto’s en vrachtwagens in Europa beschreven door een nieuw ‘Start-up’ bedrijfssysteem te plaatsen dat Ford Design E wordt genoemd, dat drie nieuwe elektriciteit wordt gebeld SUV’s tegen 2024. Ford heeft een contract ondertekend met Volkswagen Group tot beschermde winst toegang tot het MEB-platform van VW voor elektrische auto’s, waardoor de basis van twee van deze ontwerpen wordt getypt – een Five-Seat, Mid-Size SUV en een sportiever Crossover.
Advertentie – Kort artikel gaat verder onderaan

Deze zullen worden ontwikkeld in de Cologne-fabriek van het bedrijf, die momenteel een verandering van £ 1,5 miljard ondergaat van verandering van het huis van de Fiesta Supermini naar een elektrische auto’s en vrachtwagenfabriek met een on-site batterij-assemblageplant. De andere nieuwe EV wordt een elektrische versie van de Puma Crossover.

Nieuwe All-Electric Ford Puma SUV om in 2024 te verschijnen

De Mid-Size SUV zal waarschijnlijk vergelijkbaar zijn in grootte van de Volkswagen ID.4, met behulp van de exact dezelfde technische basis. Het MEB-ontwerp kan maximaal een 77kWh-batterij passen, evenals het merk stelt dat het ontwerp in staat is om op een lading 311 mijl te reizen. Het platform kan eveneens worden gebruikt voor zowel achter- als vierwielaandrijvingconfiguraties, met uitgangen tussen 146BHP en 295BHP voor de meest krachtige modellen met alle wielaandrijving. De SUV wordt tegen het einde van dit jaar blootgesteld voordat u in 2023 in verkoop gaat.
Een naam voor de auto is niet zo goed geverifieerd als niet opstaan ​​totdat de auto’s en een vrachtwagen worden onthuld, maar onze speciale foto wordt precies blootgelegd hoe het kan kijken. De SUV heeft een dikke look die een afwijking is van het huidige assortiment van het bedrijf, met een hoge motorkaplijn, een nieuwe LED-verlichtingshandtekening evenals een afgesloten rooster. De nieuwe SUV kan ons onze allereerste kijker bieden bij de geheel nieuwe elektrische stijltaal van Ford wanneer het arriveert, evenals een kleinere voetafdruk hebben dan de Mustang Mach-e.
Het tweede elektrische ontwerp uit Keulen verschijnt in 2024, uitgelegd door het merk als een ‘sportencross-over’ en geplaagd met een meer nieuwe verlichtingshandtekening. Net als de Volkswagen ID.5 zal het waarschijnlijk worden gepositioneerd als een Sleeker-versie van zijn SUV-familielid. Evenals ondanks de gedeelde onderbouwingen is Ford Of Europe Manager Stuart Rowley positief dat deze nieuwe SUV’s zich scheiden van het aanbod van Volkswagen uit de weg: “Laat me je garanderen, deze producten zullen er absoluut ook uitzien en als Fords . ”

Na deze twee doel-gemaakte EVS zal EVS een elektrische versie zijn van de big-selling puma-cross-over van het merk, waarvan 130.000 in 2020 in heel Europa werd aangeboden. Het zal in Roemenië worden ontwikkeld, het vermogen van de wellnog Ass-ecosport-cross-over. Er zijn echter geen technische details bevestigd, maar om de likes van de PEUGEOT E-2008 een verscheidenheid van 200 mijl, is noodzakelijk.
Naast de reiziger auto’s en vrachtwagenaankondiging heeft Ford eveneens geverifieerd dat vier nieuw-generatie elektrische industriële auto’s in Europa bij 2024 worden aangeboden.
Klik hier om onze uitgebreide evaluatie van de Ford Mustang Mach-e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *