Nieuwe 2022 Porsche Macan T verschijnt als driver-gerichte SUV

Porsche heeft een nieuwe Macan-variant geïntroduceerd genaamd de Porsche Macan T, bedoeld als een lichtgewicht, stuurprogramma-gerichte versie van de baby SUV van het merk.
Het is gebaseerd op de lichtste iteratie van de BMW X3-rivaal, die zes-cilindervermogen mijt ten gunste van een lichtere 2.0-liter turbolader met viercilinder turbo die 261 pk creëert. Samen met dit beschikt de Macan T over nieuwe ophangingsinstellingen die zijn gemaakt om veel meer precisie en behendigheid te bieden dan elke eerdere Porsche SUV.

Nieuwe Porsche Macan GTS 2021 Review

Talloze exterieur tweaks komen aan als onderdeel van het T -pakket, inclusief metalen grijze accenten op de voorbumper, deurspiegels, zijbladen en dakspoiler. De badges hanteren ook een grijze tint, terwijl de uitlaatpijpen en zijraam omringen in glanzend zwart zijn geverfd. Het verduisterde thema gaat verder met een set van 20-inch donkere titaniumwielen, geleend van de Macan S.
7

Binnenin zijn de sportstoelen getrimd in zwarte lederen bekleding en sport-tex-inzetstukken, waarbij de hoofdsteunen in reliëf Porsche Crests krijgen. Elders kiest zilveren stiksels de stoelen, hoofdsteunen en stuurwiel uit, wat een verwarmd ‘GT’ -item is. Een sportchrono -stopwatch bevindt zich bovenop het dashboard en speciale zwarte ‘macan t’ dillplaten zijn ook gemonteerd. Het infotainmentsysteem is ongewijzigd – de macan t behoudt dezelfde 10,9 -inch touchscreen boordevol Porsche’s PCM -software, die standaard satellietnavigatie bevat.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *