Nissan Leaf bijgewerkt

Nissan heeft een bijgewerkte versie van zijn elektrische blad blootgesteld, met een variëteit verbetering van 109 mijl tot 124 mijl. Evenals de productie van de vijfdeurs en de batterijen zullen in juni in de Sunderland-fabriek beginnen, samen met de bestaande Japanse fabriek van het bedrijf.
De langdurige variëteit is te danken aan een aantal factoren, met een nieuw aerodynamisch rooster dat zijn rol speelt. Er is echter ook een minimale wrijving voor de internals en een veel effectievere batterij en een energiebeheersysteem, een efficiënter verwarmingssysteem en een ‘B’ -instelling op de transmissie, die de hoeveelheid regeneratief remmen verhoogt.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Nissan heeft het chassis bijgewerkt in een offerte om het blad veel leuker te maken om te rijden. Het is de dempers aangepast, voor een veel meer geplant gevoel, evenals de besturing is veel meer gewicht gekregen. evenals de remmen zijn ook veel progressiever gemaakt.
Een nieuwe optionele snelle oplader vermindert eveneens de volledige oplaadtijd van acht uur tot vier uur als het gebruik van een 32-AMP-voorraad, in plaats van de standaard 13-amp.
Het blad is nu verkrijgbaar in Visia, Acenta en Tekna -specificaties, waar voordat er alleen het ene model was. De visia zal betaalbaarder zijn dan de £ 23.490 uitgaande auto, met Acenta vergelijkbaar in kosten en Tekna een stuk duurder.
Visia-ontwerpen hebben 16-inch stalen wielen, zwarte spiegelkappen en halogeenkoplampen. Acenta-auto’s en vrachtwagens voegen 16-inch legeringen, getinte achterramen en lichaamskleurige spiegelkappen toe. De topspectribune Tekna krijgt LED-koplampen, een Bose Stereo, 17-inch legeringen en een nieuwe rondwijkmonitor.
Nissan heeft het laadsysteem van het blad ook van de laars naar onder de motorkap verplaatst, om 40 liter veel meer ton ruimte te bieden, op 370 liter. Een LED-licht in de oplaadpoort maakt het ook veel gemakkelijker om aan te sluiten, terwijl de SAT-NAV ook duidelijker is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *