Mercedes Sprinter getransformeerd in high-end jet van

Carlex-stijl-beroemd om hun sterke aftermarket-interieurs op voertuigen zoals de Nissan GT-R en Ferrari 458 Spider-heeft de meest huidige high-end ontwikkeling blootgesteld in de Type van de Mercedes Sprinter Jet -busje.
Geïnspireerd door het concept van “een mobiel kantoor dat misschien snel wordt omgebouwd tot een speciale woonkamer”, heeft de Jet Van heeft een aantal hoogwaardige functies die zijn gemaakt om passagiers comfortabel te houden en op de weg te gaan.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Dit zijn de allerbeste bestelwagens en pick-up trucks
Het interieur is voltooid met een gemengd drankje van zwart, grijs en Alcantara -leer, met gouden hoogtepunten op de verschillende naden en overal perforaties.
16

Exotisch hout wordt gebruikt voor een aantal armaturen – namelijk de laptophouders, centraal paneel en vloer – met 24 -karaats goud op de bekerhouders, minibarrand en decoratieve covers die het “uitzonderlijke karakter” van het busje onderstrepen in de woorden van de woorden van zijn maker.
Twee 3D -schermen – een van de 40 centimeter, de andere van 21 inch – zit aan weerszijden van het reizigersgebied, evenals kunnen werkfoto’s van de buitenwereld zoals gevangen door buitencamera’s in de cabine. Windows zou hoogstwaarschijnlijk betaalbaarder zijn, maar met deze schermen kunnen bewoners “een glas champagne koesteren” en in plaats daarvan genieten van een film.
Interne bedieningselementen zoals de Air Con, LED-verlichting en zeven-wegen stoelaanpassing kunnen worden beheerd vanuit een paar 10-inch tabletten, evenals akoestische geluidsisolatie zorgen ervoor in het busje.
16

En hoewel Carlex-stijl overwegend interieur-focussed is, heeft het ook niet de mogelijkheid gemist om zijn magie aan de buitenkant te werken, waarbij een op maat gemaakte body-set en versterkte wielen worden toegevoegd.
Hoewel het de jet -busje kan worden genoemd, lijken er echter geen enkel type prestatie -upgrades beschikbaar te zijn, dus verwacht niet dat het de cijfers door de basis Mercedes Sprinter -modellen zal verduisteren.
Carlex -stijl heeft zich ook afgezien van het bespreken van de kosten van zijn Mercedes Sprinter Jet Van -pakket, maar voor de doelmarkt en het verwijderen van interesse voor detail, we denken ‘Hypotheek vereist’ …

Vind je het Mercedes Sprinter Jet -busje leuk? Zou je er een krijgen als je het geld had? Laten we het in het commentaargedeelte hieronder begrijpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *