Driver zonder vrachtwagens die moeten worden getest op bestuurdersloze vrachtwagens in het VK

, moeten vanaf volgend jaar op grote Britse wegen worden getest als onderdeel van een baan van £ 8,1 miljoen om de bedrijfskosten te verlagen en vervuiling te verlagen, zei de overheid.
Het Department for Transfer heeft het milieuvriendelijke licht voor transferonderzoeksonderzoekslab voor “pelotons” van vrachtwagens zonder bestuurder geboden.
• Ultimage-gids voor zelfrijdende voertuigen
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Maximaal drie vrachtwagens zullen reizen in een konvooi onder leiding van een loodvoertuig dat besturing, remmen en versnelling regelt. De vrachtwagens worden gekoppeld aan gekoppelde innovatie en geautomatiseerde rijsystemen, maar zullen de stuurprogramma’s in elke cabine functioneren om de controle over te nemen.
5

De leidende truck zal worden aangedreven door een menselijke bestuurder en zal de snelheid en de richting van het konvooi beheren. De vrachtwagens die voldoen aan de leaddriver zullen de bewegingen onmiddellijk nabootsen, waardoor een verstrekte afstand tot de loodwagen behoudt. Dit wordt vermeld om het economische klimaat van het brandstof te verbeteren en de uitstoot te verminderen terwijl de loodwagen lucht uit de weg duwt, waardoor voertuigen in het konvooi efficiënter zijn.
De proeven worden in drie fasen naar voren gebracht. Voorlopige testen worden uitgevoerd op gesloten testsporen om de juiste afstandsvrachtwagens in het konvooi te bepalen, moeten onderhouden, met verkeersproeven die naar verwachting eind 2018 zullen verschijnen.
Het ministerie van Transfer verklaarde dat soortgelijke proeven al ergens anders in Europa en in de Verenigde Staten zijn uitgebracht. Transfer priester Paul Maynard zei: “Vooruitgang zoals vrachtwagenpeloton kan bedrijven ten goede komen met goedkopere brandstofkosten en andere verkeerspersonen dankzij lagere emissies en minder congestie.”
De proeven hebben echter verhoogde bezorgdheid over de verkeersveiligheid. Edmund King, president van de AA, legde uit dat de grote konvooien de wegaanwijzingen kunnen blokkeren, evenals knooppunten voor sommige chauffeurs.
Hoe zou je je voelen rijden naast een konvooi van autonome vrachtwagens? Vertel het ons in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *