Nieuwe Lexus NX 300H Sport Trim Exposed

Lexus heeft een nieuwe sportspecie geïntroduceerd voor zijn NX 300H SUV, met gematigde stijlaanpassingen en een speciaal interieur. De kosten beginnen vanaf £ 36.500 wanneer het in juni te koop is.
De nieuwe sportversie is de allereerste nieuwe variant van de hybride crossover, omdat de introductie in 2015, en voldoet aan exact hetzelfde patroon als gezien bij de RX 450H Sport SUV en een 300H Sport Saloon is.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s te koop 2018
Hoewel er geen prestaties of mechanische wijzigingen zijn, krijgt de sport wel een nieuwe zwarte buitenkant voor het Lexus huishoudelijke grille en spiegels. Twee-tone zwart en bronzen 18-inch lichtmetalen wielen helpen ook de NX Sport los te laten staan ​​van de basis SUV.
7

De cabine heeft een keuze gekregen van sportieve details die bij de buitenkant passen-met de keuze uit een volledig zwarte Tahara-interieurafwerking. Als alternatief kunnen klanten de Tahara Black kiezen met witte contrasterende accenten op de stoelen en het instrumentenpaneel, verschillend voor de sportversie.
De sport krijgt exact dezelfde apparaten specificaties als de NX 300H SE, die een 10,3-inch Lexus Premium Navigation Screen-scherm impliceert, evenals Lexus Security System+, naast een audiosysteem met 10 luidsprekers met DAB-radio en een CD-speler, evenals een CD-speler en een CD-speler . Andere basisapparaten omvatten ruitenwissers in regengevoelige ruitenwissers, achtweg verstelbare verwarmde voorstoelen, een omkerende videocamera en klimaatregeling met dubbele zone. Een parkeerpakket met zowel vooraan als achterste parkeersensoren kan door klanten worden geselecteerd als een optionele extra.
De NX Sport verschijnt op 1 juni in showrooms, met klantleveringen van juli.
Lees onze evaluatie van de gefacelifte Lexus NX …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *