Nieuwe Jaguar I-Pace Black sluit zich aan bij elektrische auto’s en truck line-up

Jaguar heeft deze nieuwe I-Pace Black Special Edition geïntroduceerd in zijn volledig elektrische SUV-line-up, die de charme van de baanbrekende EV van het merk vergroot met een Stijlvolle nieuwe look en een verbeterde apparatenspecificatie.
De I-Pace Black voldoet aan Jaguar’s net onlangs onthulde F-Type Black Edition Sports Cars and Truck en is geprijsd vanaf £ 72.445. Het nieuwe ontwerp beschikt over een glanzend zwart oppervlak voor de deurspiegels, het rooster en de rooster omring, het zijraam omringen en de badging van de auto. Kopers profiteren ook van 20 -inch lichtmetalen wielen – in het zwart, natuurlijk – een panoramisch dak en privacyglas.

Beste elektrische SUV’s om nu te kopen

Binnenin heeft de nieuwe auto’s en vrachtwagen met ebbenhout lederen sportstoelen, meer glanzende zwart voltooide voor de trim en een ebbenhout headlining.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Een I-PACE HSE Black is ook beschikbaar, geprijsd vanaf £ 76.695. Dit is gebaseerd op het hogere spec HSE-uitrustingsniveau en functies die standaard nog meer extravagant zijn, naast de stylingtoevoegingen die de zwart naar binnen brengt en uit.
4

All cars and trucks function LED headlights, dual-zone climate control, heated sports seats as well as a heated steering wheel, keyless operation, Jaguar’s 10-inch Pivi pro touchscreen infotainment tech, a digital dash, Apple CarPlay as well as Android Auto, AEB, Lane-Keephulp en een 360-graden camera-opstelling, onder andere functies.
HSE voegt set toe, zoals matrix LED -koplampen, een aangedreven achterklep met gebaarherkenning en het bestuurdershulppakket, het toevoegen van meer bestuurdershulp en beveiligingskit, zoals adaptieve cruise beheren evenals blinde gebiedshulp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *