De beste Automotive Tweeters

popband One Direction heeft misschien de kroon opgeëist als de Verenigd Koninkrijk, veel invloedrijke tweeters, op de voet gevolgd door onder meer Ed Sheeran, Piers Morgan en Ricky Gervais. Maar hier bij Automobile Express wilden we je veel meer op autorijden gericht inzicht geven in de wereld van Twitter.
Dus hebben we onze eigen lijst met invloedrijke tweeters verzameld en alleen naar de autowereld gekeken. We hebben alles, van PRS tot race -automobilisten – en er is zelfs de vreemde journalist die erin wordt gegooid. We hebben de lijst samengesteld met behulp van statistieken en informatie zoals volgers en accountbereik. Toch hebben we ook tweeters overwogen die veel meer immateriële waarden bieden – nieuws, komedie en degenen die gewoon heel interessant zijn.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Scroll naar de bodem en je zult zelfs een nuttige lijst met Twitter -handgrepen van iedereen (nou ja, veel mensen) vinden in het Automobile Express -team.
De lijst staat in geen enkele volgorde, maar dit zijn onze geliefde tweeters toch:
1. Ben Collins / Stig – @BencollinsStig 40.000 + volgers
Het is het stig (nou ja, het voormalige stig) – wat moeten we nog veel meer zeggen? Een interessant personage om te volgen, en bij 40.890 volgers doet hij alles ideaal in de Twittersphere. We zouden willen dat hij meer zou tweeten.

2. Banden schoppen – @kickingtyres 1.100 + volgers
Waarschijnlijk het coolste Twitter -account dat we zijn tegengekomen. Deze mensen tweeten over interessante en retro -auto’s die te koop zijn op eBay en andere online geclassificeerde platforms.
3. Sniff benzine – @SNIFFPetrol 50.000 + volgers
Het alter-ego van gerespecteerde motorische journalist en EVO-columnist Richard Porter-artikelen satirische tweets en links naar zijn blog over echte gebeurtenissen in de auto-wereld. Het is meestal humoristisch en vaak behoorlijk bijten. Hij heeft ook bijna 50.000 volgers.
4. Rebecca Racer – @rebeccaracer 4.000 + volgers
All-in-one autorerende journalist, racebestuurder, presentator en servicevrouw. Je kunt haar vaak vinden in carbuyer -video’s, af en toe in Automobile Express en van tijd tot tijd, op de televisie op ITV4’s, ik wil die auto.
5. James May – @mrjamesmay 1.000.000 + volgers
We hadden een van de anderen uit het trio kunnen kiezen, maar het feit is dat James May veel interessanter is – althans wat Twitter betreft. Zijn Twitter -uitingen omvatten willekeurige poëzie, oneven dierentweets (zie hieronder) en de occasionele mening van de auto.
6. Bloodhound SSC -@BloodHound_SSC 13.300 + volgers
– Delcam AMS (@delcamams) 24 februari 2014
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *