Audi Updates Line-up voor 2022 met nieuwe Tech and Trim Functies

Audi heeft een groot aantal updates geïntroduceerd voor de line-up van het model, net op tijd voor de 2022-plaatverandering. Met uitzondering van de onlangs gelanceerde Q4 E-TRON en de E-TRON GT, evenals de A8 Limousine, krijgen alle modellen van het merk enkele cosmetische tweaks en technologie-updates.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Amazon Alexa wordt nu ondersteund op elk Audi -model behalve de Q2, TT en R8. De update voegt een groot aantal nieuwe spraakopdrachten toe, verleent toegang tot muziek en audioboeken van Amazon en stelt eigenaren in staat om smart home -functies te bedienen, zoals verlichting en deursloten.

Nieuwe 395 pk Audi Rs 3 Hot Hatchback geprijsd vanaf £ 50.900

Audi heeft ook een nieuwe Sonos-stereo geïntroduceerd op de A1, Q2 en Q3, die het Bang & Olufsen-systeem vervangt op het bovenste Vorsprung-model of als het optionele comfort- en geluidspakket van het bedrijf is opgegeven. Elders krijgen de A3, A4, A5, A6 en A7 Sportback nieuwe duurzame Dinamica -bekleding binnen, die is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.
Audi heeft ook zijn structuur op trimniveau gehakt, waardoor de beperkte run-editie 1-specificatie van de A5 ten gunste van zijn Black Edition-trim is laten vallen. De A7 krijgt ook een nieuwe specificatie tussen het instapsportmodel en de Middling S Line-variant, genaamd Sport Edition.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *