DB11 Q van Aston Martin pronkt met Bespoke Service

Aston Martin bereidt zijn Motor Show-stand van Genève voor 2017, en naast de nieuwe Vanquish S en AM-RB 001 die we al hebben gezien, zal een versie van de DB11 zijn Ontwikkeld om te pronken met de ‘Q van Aston Martin’ personalisatieservice van het Britse merk.
De DB11 bij de show wordt afgewerkt in zafre blauwe verf, met koolstofvezeldetails op de splitter, dorpels, diffuser en deurspiegels. De verf is ook op de wielen aangebracht, waardoor de auto een zeer onderscheidende uitstraling krijgt. Aan de binnenkant is zwarte semi-aniline lederen bekleding met het Q-logo in reliëf op de hoofdsteunen, samen met een colour-gematchte bagageset.
10

Hoewel klanten kunnen kiezen uit de Q van Aston Martin ‘Collection’ wanneer ze kopen, inclusief verfkleuren, interieurstijlen en materiaalafwerkingen, is er ook de ‘Commission’ -service die nog veel meer op maat wordt gemaakt.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Volgens Matthew Bennett, de algemeen directeur van de dienst, “de enige limiet is uw verbeelding”. U kunt beginnen met een leeg vel papier en uw ideale auto maken. Het is een service vergelijkbaar met die aangeboden door de beste autoferken van Groot-Brittannië, omdat Rolls-Royce en Bentley klanten ook in staat stellen zeer gepersonaliseerde keuzes te maken bij het bestellen van een nieuwe auto.
Wat voor soort Aston Martin zou je bouwen? Laat het ons hieronder weten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *