De verzekeringssector roept de overheid op om autonome Automobiles

duidelijk te definiëren De verzekeringssector heeft een reeks criteria voor de overheid vastgesteld om te volgen bij het definiëren van autonome auto’s.
Bezorgd over chauffeurs die mogelijk verschillende niveaus van autonomie verkeerd begrijpen aan boord van nieuwe auto’s, hebben de Association of British Surders (ABI) samen met datcham-onderzoek 10 vereisten vermeld voor zelfrijdende auto’s en dringen er bij overheids- en autohoofden op aan om te verzekeren dat er naar elke auto wordt verwezen. Als autonome voldoen aan deze criteria.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Alles wat u moet weten over autonome auto’s
De ABI en Thatcham bevelen aan dat een autonome auto moet voldoen aan alle Britse verkeerswetten, moeten veilig “alle redelijk verwachte situaties op zichzelf beheren”, dat het een duidelijke overdracht aan de bestuurder moet bieden als de menselijke input vereist is en dat deze “moet opnemen” en rapporteer welke systemen waren op het moment van een ongeval. ”
Deze industriële aanbevelingen komen hot op de hielen van de Automated and Electric Vehicles Bill van de overheid, die in oktober zijn eerste parlementaire lezing had. Het wetsvoorstel bevat een aantal voorgestelde wetten voor autonome voertuigen – waaronder een die verzekeraars vereist om aansprakelijkheid te accepteren wanneer geautomatiseerde systemen een ongeval hebben veroorzaakt – maar het schiet niet in om duidelijk te definiëren wat een autonome auto eigenlijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *