BMW herinnert aan verschillende plug-in Hybrid Designs

BMW heeft een uitgebreide terugroepactie uitgegeven voor al zijn plug-in hybride auto’s vanwege een probleem met hun batterijpakketten. De lijst van getroffen ontwerpen omvat de X1, X2, X3 en X5 SUV’s, de 3, 5 en 7 series saloons, de 2 -serie Active Tourer, de i8 en de kleine landman.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De terugroepactie is van toepassing op elk type van deze PHEV -ontwerpen die zijn ontwikkeld tussen 20 januari en 18 september van dit jaar – evenals BMW -schattingen dat ongeveer 26.700 auto’s wereldwijd zijn getroffen, waarvan 2.930 is momenteel geregistreerd bij Britse kopers.

Beste plug-in hybriden 2022

De ingenieurs van BMW hebben enkele discrepanties ontdekt in het productieproces van zijn batterijpakketten. Er is een zorg dat buitenlandse verontreinigingen mogelijk zijn verzegeld in de eenheden tijdens hun assemblage, die de toekomst hebben om de batterij kort te zetten en brand te veroorzaken.
Een woordvoerder van het merk zei: “BMW Group heeft een over de hele wereld beveiligingsroepen geïntroduceerd en heeft verzending van een klein aantal plug-in hybride auto’s gestopt als een preventief om de hoogspanningsbatterij te inspecteren. Interieuranalyse heeft dat aangetoond dat in dat in Extreem ongebruikelijke situaties zijn mogelijk tijdens het productieproces in de batterij gegaan.
“Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kan dit een kortsluiting in de batterijcellen veroorzaken, wat een brand kan veroorzaken. Ongeveer 26.700 auto’s worden wereldwijd beïnvloed, waarvan enkele al bij klanten zijn – met de rest in afwachting van levering. BMW verontschuldigt zich voor het ongemak dat naar klanten is geactiveerd, maar van programmabeveiliging moet eerst komen. ”
BMW is echter niet het enige bedrijf dat wordt geplaagd door batterij-gemotiveerde terugroepproblemen. Ford, die exact dezelfde batterijleverancier gebruikt als BMW, heeft deze zomer een soortgelijke kennisgeving uitgegeven voor de Kuga Phev na vier auto’s die kort in brand vlogen en in brand vonden.
Eerder deze maand gaf Hyundai eveneens een terugroepbericht voor de Kona Electric na 16 gerapporteerde situaties van auto’s en vrachtwagens die in brand vielen, waarbij het Koreaanse merk veel meer dan 25.000 auto’s in Zuid -Korea moest herinneren. De oorzaak van de storingen-evenals of het probleem zich in het VK-geleverde auto’s baart-moet echter nog officieel worden bepaald.
Wordt uw auto beïnvloed door de nieuwe terugroepactie van BMW? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *