Het speciale nummer van deze maand van Automobile Express

in het speciale nummer van juni van Automobile Express – uit 22 mei 2013 – We hebben exclusieve afbeeldingen van de Porsche Macan, de nieuwe Range Rover Evoque Rival die de heetste SUV in 2014 is .
We hebben ook een eerste rit van de nieuwe Porsche 918 Spyder en een rit in de Porsche Panamera Hybrid. Bovendien krijgen we de binnenlijn op een nieuwe Audi MPV en hebben we spionagefoto’s van een nieuwe Lexus -crossover.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In deze speciale uitgave onthullen we meer dan 22 pagina’s de beste auto -zorgkit en accessoires van het afgelopen jaar in de Automobile Express Product Awards 2013. We noemen ook ons ​​product van het jaar.
De BMW E30 M3, Audi Quattro en Vauxhall Astra GTE zijn allemaal heldenauto’s, maar in dit nummer zien we of hun legendarische prestaties de tand des tijds hebben doorstaan ​​door ze te plaatsen tegen een aantal veel meer alledaagse moderne machines.
Ten slotte zijn onze wegtesters bezig geweest met het plaatsen van de nieuwe Lexus LS 600H tegen hybride limousines van Audi en BMW, terwijl we zien hoe de Fiat Panda 4×4 zich stapelt tegen de Suzuki Jimny.
Uitgave 1.269 zal de komende drie weken te koop zijn van Tesco, Sainsbury’s, WHSmith, Asda, Morrisons en alle goede krantenwinkels. Als uw lokale krantenwinkels Automobile Express niet opslaan, vraag ze dan gewoon om een ​​exemplaar voor u zonder extra kosten te kopen.
Als alternatief kunt u zes nummers voor £ 1 claimen en het tijdschrift elke week rechtstreeks bij uw deur laten bezorgen, onze iPad -editie downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *