Facelifted Nissan NV300 blootgesteld in Combi Type met 9 zitplaatsen

Er is een nieuwe Nissan NV300-combi onthuld. Het introduceert een nieuwe look in het middelgrote busje van Nissan, naast een verbeterde hoge kwaliteit van hoge en veel effectievere dieselmotoren onder de motorkap.
De NV300 is nog steeds gebaseerd op de Renault-tricfic, dus dit is nog steeds een van de meest ruime people-dragers die je kunt kopen, evenals de carrosserie is exact hetzelfde als voorheen. Nissan heeft echter een nieuw zakelijk rooster toegevoegd met een veel meer hoekige look, evenals de koplampen zijn opnieuw ontworpen met nieuwe LED -dagrijlichten om de NV300 te helpen opvallen. Nieuwe lichtmetalen wielen zijn ook geïntroduceerd op hogere spec -modellen.

Top 10 beste medium paneel bestelwagens 2022

Binnenin wordt de NV300 Combi’s 9-zitplaatsen cabine aangeboden met extra opslag onder de zitplaatsen op sommige modellen, maar alle versies krijgen een diep opbergvak onder de stoel met een dubbele voorste reizigers die 54 liter ruimte biedt.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het dashboard is opnieuw ontworpen om zowel auto-achtige hoge kwaliteit als uiterlijk te bieden, met chromen knoppen en een donker koolstofoppervlak dat een aanraking veel meer stijl toevoegt. Top-spec-ontwerpen kunnen worden verkregen met een 8-inch Nissanconnect infotainment touchscreen met Android CAR en Apple CarPlay, terwijl de beveiligingsset wordt gestimuleerd met een blind gebied en de waarschuwing voor het vertrek van de rijstrook, plus webverkeersindicatie herkenning en verbeterde voor airbags .
Net als bij de Renault Tricfic is de motorversnelling van de NV300 nu gebaseerd op een 2,0-liter DCI-diesel die een verbeterde koppel en Euro 6D-emissie-naleving biedt. Het wordt aangeboden in 110, 150 en 170 gedaanten, met de allereerste twee motoren die worden geleverd met een zesversnellingsbakversnellingsbak, evenals de laatste uitgerust met een DCT-auto A Common (het is een keuze met de 150-motor). Alle versies zijn voorwielaandrijving, terwijl het beheren van schakelbare tractie wordt verstrekt om de grip in gladde omstandigheden te verbeteren.
De nieuwe NV300 is ontwikkeld op exact dezelfde productielijn in Frankrijk samen met de Tracic, terwijl de vijfjarige/100.000-mijl van Nissan nog steeds zo gebruikelijk is in alle modellen.
Klik hier voor onze uitgebreide evaluatie van de vorige Nissan NV300 hier …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *