Zorgloze chauffeurs behandelen £ 100 boetes en drie punten

bestuurders betrapt de middelste rijstrook en tailgating worden getroffen met £ 100 ter plaatse boetes en drie punten op hun rijbewijs vanaf juli, onder nieuwe plannen van de overheid.
De nieuwe boetes worden geïntroduceerd in een poging om het aantal automobilisten te verminderen dat met de rechtbanken moet gaan.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Praten op een smartphone tijdens het rijden en rijden zonder een veiligheidsgordel te gebruiken, zal eveneens boetes van £ 100 opleveren, tegen de huidige £ 60 boete.
Van de politie wordt ook verwacht dat het bevoegdheden krijgt om onmiddellijke vaste ladingskennisgevingen te maken voor het niet verstrekken van methode op een kruising of het gebruik van de verkeerde rijstrook op een rotonde.
De vaste kosten voor rijden zonder verzekeringsdekking zullen een boost geven van £ 200 tot £ 300.
De meeste autorijdende vaste boetes zullen in de nieuwe plannen toenemen:
• Een niet-en-en-enermijnbare (waarbij de bestuurder geen punten op zijn vergunning krijgt) £ 30 vaste lading kennis £ 100 • Een goedkeurige melding van £ 120 zal toenemen tot £ 200 • De kennisgeving van vaste kosten voor het rijden zonder een verzekeringsdekking zal toenemen van £ 200 tot £ 300
“Een boost in de fundamentele fixed lading fixed lading zal helpen bij het afleiden van degenen die autorijdende delicten, inclusief het gebruik van smartphones,”, zei AA -president Edmund King.
“We zijn ook verheugd om te zien dat zowel op het laatste moment nieuwe bevoegdheden en boetes worden verstrekt aan de autoriteiten om de top drie haat van huisdieren van chauffeurs – tailgaters, smartphones misbruikers en middellange lane varkens te behandelen.”
Met het aantal webverkeersautoriteiten dat in maart vorig jaar in maart vorig jaar van 6.902 valt in 2003 tot 4.608, hebben sommige groepen gewaarschuwd dat het een beetje kan doen om de verkeersveiligheid te bewerkstelligen.
Institute of Advanced Motoristen (IAM) Directeur van beleid NEIL GREIG zei: “Dit kan de webverkeersautoriteiten vrij maken en hen in staat stellen een hoger profiel te behouden. Zonder de politie van webverkeer op weg te gaan om deze nieuwe aanpak af te dwingen, heeft het een beetje effect op de verkeersveiligheid. ”
Bestuurders zullen nog steeds in staat zijn om elk type boete en punten die aan hen zijn voorzien van de rechtbanken te moeilijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *