AA Driving Institution voegt elektrische voertuigen toe aan zijn vloot

De AA -rij -instelling voegt elektrische voertuigen toe aan zijn vloot, waardoor leerlingen lessen in een EV kunnen hebben. De Peugeot E-208 evenals E-2008 evenals de Vauxhall Corsa-E zijn de allereerste drie elektrische ontwerpen die worden aangeboden aan de instructeurs van de AA, met nog veel meer te volgen.
De allereerste EV -lessen zullen de locatie in Londen, Luton, Liverpool, Essex, West Sussex en Cardiff nemen, maar trainers uit andere gebieden van Engeland, Wales en Schotland hebben een rente geuit – 15 procent van de AA -instructeurs , in feite staan ​​nu op de wachtlijst voor een elektrische auto.

Kunt u de nieuwe rijtest doorstaan?

Bovendien zagen een peiling van 505 AA -trainers 78 procent staat dat ze de overstap naar mentor zouden maken in een EV als ze dat konden, voornamelijk sinds van brandstofbesparing en milieuvoordelen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De AA Driving Institution heeft ook 191 leerders van de leerling onderzocht. Hiervan volgt 81 procent momenteel lessen in een handboekauto, maar 40 procent verklaarde dat ze in plaats daarvan graag in een elektrisch voertuig zouden ontdekken.
Ongeveer 67 procent verklaarde dat ze zouden denken aan het hebben van een elektrisch voertuig in de toekomst – 27 procent was onzeker en zes procent verklaarde dat ze dat niet zouden doen.
De AA -rij -instelling anticipeert op de verbreding van de introductie van EV’s in zijn vloot, kan in één jaar veel meer dan 1.700 ton CO2 besparen. Leerlingen die hun test in een EV doorstaan, maken echter alleen een automatisch rijbewijs.
Mark Oakley, interim -directeur van de AA Driving School, zei: “We zijn volledig toegewijd aan het brengen van EV -lessen naar het hele VK en transformeren ons milieueffect in de komende jaren.
“Het primaire verschil met het ontdekken in een elektrisch voertuig is zowel de transmissie als leerlingen moeten een automatische rijtest afleggen, dus komt niet in aanmerking om een ​​handboekauto aan te rijden. We vragen de regering om na te denken over het moderniseren van de rijtest, dus de volgende generatie chauffeurs is gemotiveerd om eerder over te schakelen naar EV’s. Bij de vooruitgang hiervan zullen we doorgaan met onze inspanningen om leerlingen te beïnvloeden om EV -lessen te volgen. ”
Edmund King, president van de AA, voegde eraan toe: “De wereld van voertuigen verandert. Een transformatie komt eraan, evenals jongere mensen beginnen te zien dat de deadline van 2030 die [de verkoop van] nieuwe traditionele benzine en dieselvoertuigen verbiedt, echt niet ver weg is.

“Er is geleidelijk een erkenning dat u niet noodzakelijkerwijs verplicht bent om precies te ontdekken hoe u aanpassingsuitrusting moet worden. In de extreem nabije toekomst zul je alleen een automaat moeten besturen, omdat alle EV’s automatisch zijn. ”
Klik hier voor onze vermelding van de allerbeste elektrische auto’s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *