Nieuwe Audi RS3 Saloon: Kosten en specificaties blootgesteld

samen met de nieuwe RS3 Sportback, Audi heeft kosten uitgegeven, evenals specificaties voor de nieuwe RS3 Saloon, die nu in het VK te koop is.
De prijzen beginnen bij £ 45,250, wat betekent dat de Saloon Bodied Rs3 bijna £ 1.000 meer is dan de Sportback vijfdeurs luik. Zeer eerste leveringen zullen in september de locatie nemen, maar we hebben al de hete nieuwe compacte salon gereden, en u kunt hier onze indrukken hebben bekeken.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste prestatieauto’s en vrachtwagens te koop 2017
De nieuwe auto’s en vrachtwagen maakt gebruik van exact dezelfde 395 pk vijfcilindermotor als de net recent geïntroduceerde Audi TT RS, dus niet alleen is het 33 pk meer dan de vertrekkende RS3 Sportback, het zal zijn dichtstbijzijnde rivaal, de Mercedes-AMG CLA 45, overtroffen , die 355 pk heeft. Het betekent dat de RS3-salon in 4,1 seconden versnelt van 0-62 mph, terwijl topsnelheid een beperkte 155 mph is, hoewel dit op verzoek kan worden verhoogd tot 174 mph.
Het vierdeurslichaam van de RS3 is bijna vergelijkbaar met de Audi S3-salon, afgezien van de toevoeging van de voorbumper van de RS3 Sportback, wijd uitlopende wielarchen en de grote ovale tweelinguitlaatstaarttochten en achterverdelings.
10

Binnenin zal de RS3-salon lederen bekleding, een Alcantara-rand stuurwiel en een verscheidenheid aan connectiviteitsfuncties zoals Apple CarPlay en Android Auto. Andere aangeboden set omvat Audi’s digitale online cockpit-instrumentweergave, terwijl de beveiligingsset een webfilmassistent omvat, die de besturing kan beheren in langzaam bewegend zwaar webverkeer met snelheden van maar liefst 40 km / u.
10

Onder de huid krijgt de 2,5-liter vijfcilinder TFSI-turbomotor van de Audi RS3 Sportback meer vermogen, maar deze is gekoppeld aan exact dezelfde zevenversnellingsbak met dubbele koppeling. Ondanks de kleine boost in gewicht, zouden de mix van de RS3 Sportback van verschroeiende prestaties en gezinsvriendelijke bruikbaarheid moeten blijven bestaan.
RS3 Saloon of RS3 Sportback? Vertel ons uw optie in de reacties hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *