Honda CR-V Facelift Spied

De 2015 Honda CR-V facelift lijkt veel meer dan alleen aan tweaks te stylen, waarbij onze spionagefotografen onlangs de vierde generatie compacte SUV-testen van de Dood Valley van Californië vangen.
In deze tijd van het jaar overschrijden de temperaturen vaak 40 graden Celsius, waardoor het laagste en droogste gebied van Amerika optimaal is voor het meten van de duurzaamheid van het warm weer.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het is daardoor waarschijnlijk dat de Japanse maker de huidige technologie testen die waarschijnlijk zou voorkomen in zijn herziene CR-V, die een matige ontwerpupgrade zal aanvullen.
Zoals deze foto’s van de vroege prototype -shows, lijkt de visuele kant van deze Fresfer zich momenteel te concentreren op de voor- en achteruiteinden, waardoor de zijkanten ongewijzigd blijven. Hoewel de motorkap ook lijkt te zijn overgedragen, verbergt de donkere camouflage duidelijk een kleiner rooster en smallere koplampen. Hierdoor wordt de CR-V van 2016 CR-V minder horizontale ventilatieopeningen, wat resulteert in een minder omvangrijke neus en veel duidelijker gedefinieerde voorste bumperlijnen.
Mid-life verbeteringen aan de achterkant zijn niet zo gemakkelijk uitgesproken, hoewel Honda zijn inspanningen op de achterlichten lijkt te hebben gericht, en de vorm van de bootlid net onder het achterruit, en de bumper te wijzigen om het ontwerp beter te weerspiegelen Vooraan.
Onder de huid zal er opnieuw een keuze zijn uit voor- of vierwielaandrijving, met het bestaande motorkaart overgedragen-inclusief 118 pk 1,6- en 148bhp 2.2-liter I-DTEC-diesels en de 153bhp 2.0-litre i- VTEC benzine -eenheid.
We houden je op de hoogte naarmate er veel meer details naar voren komen, met een officiële aankondiging die later dit jaar wordt verwacht – mogelijk op de Motor Show van Parijs in oktober – voorafgaand aan een officiële onthulling in de eerste helft van 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *