New York Motor Show 2013 Preview

De New York Motor Show komt vrij snel aan. De autowereld heeft tenslotte niet precies tijd gehad om zich te vestigen, omdat de nieuwe VW Golf GTI en Ferrari LaFerrari slechts enkele weken geleden werden geïntroduceerd in de wereld van Genève op de Motor Show van Genève.
En hoewel New York misschien niet liever de cache van nieuw metal heeft die we op Genève zagen, verdient de langstlopende autoshow van Amerika zeker uw aandacht.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De line-up van dit jaar omvat meer dan een paar opmerkelijke werelddebuut, maar de meest interessante nieuwkomer is de nieuwe 2013 Variety Rover Sport. We hebben het voertuig al onveranderd gezien in een reeks spionageschoten, maar we wachten op de interessante details die zullen verifiëren dat Land Rover nog een kampioen in handen heeft.
Dan is er de Mercedes CLA 45 AMG, de stijlvolle saloon broer of zus naar de Bonkers-Fast A45 AMG, die de ster was van de Mercedes-stand in Genève. Het heeft exact dezelfde 355bhp 2.0-liter turbo en vierwielaandrijving, en kan in slechts 4,6 seconden van 0-62 mph introduceren.
De twijfelachtige Jeep Cherokee zal ook een enorme aantrekkingskracht worden, met May-showbezoekers enthousiast om te zien hoe het lijkt in het vlees. Het is tenslotte de styling al een behoorlijk aantal discussie. Wat specifiek is, is dat het een van de meest capabele off-road voertuigen zal zijn die we ooit hebben gezien.
Jaguar zal precies laten zien hoe het prestaties doet, met een nieuwe XJR -variant van zijn vlaggenschip limousine. Met de 5.0-liter supercharged V8 van de XKR-S, verwachten we 0-62 mph in ongeveer 4,5 seconden en een kostprijs van ruim £ 100.000.
Laten we ons niet herinneren dat New York een Amerikaanse show is, dus van eigen bodem zijn ontwerpen overvloedig. Cadillac zal zijn nieuwe BMW 5 -serie rivaal onthullen, de CTS, die we waarschijnlijk over een paar jaar op Britse wegen zullen zien, evenals Chevrolet zullen de wraps van een gefacelifte versie van zijn Camaro Muscle Mass halen auto.
Er zijn echter nog steeds veel debuut in New York waarover we niet begrijpen, waaronder een voertuig met een prestatie-idee met dank aan Subaru dat misschien een voorbeeld van de volgende generatie Impreza WRX kan bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *