De beste van Copart-blogs

in onze nieuwste blogserie hebben we een aantal oude (maar goede) copart-blogs die geweldige info hebben gehad, en gaf ze een tune. Daarbij produceerden we waarschijnlijk de meest praktische blogreeks: de beste copartblogs.

Deze serie is uitstekend voor nieuwe bieders die net in automatische veilingen komen, of mensen die nieuw zijn op copart die nog niet hebben citeren over de auto’s en vrachtwagen van hun dromen. Deskundige veilingbieders kunnen ook profiteren van deze serie, vooral als ze de verzending zullen regelen.

Laten we eens kijken naar de hoogtepunten.

10 Copart-voorwaarden, evenals wat ze bedoelen

In deze blog namen we een paar van de meest prominente termen die we gebruiken bij Copart en deze gedefinieerd. Dit is vooral nuttig voor iedereen, omdat niet alle bieders worden ervaren met onze terminologie. We definieerden het naleving van de voorwaarden:

Rennen en rijden
MOTOR BEGIN PROGRAMMA
Verbeterd voertuig
Verkoper gecertificeerd
Huidig ​​bod
Pre-bod
reparatiekosten
Pure verkoop
Goedkeuring
Minimumprijs

Benieuwd naar wat deze Copart-termen betekenen? Inspecteer de beste van Copart-blogs: 10 Copart-voorwaarden, evenals wat ze bedoelen.

Hoe krijg je je Copart-voertuig

Naast het definiëren van termen, is een van de meest typische zorgen die we hier bij Copart hier zijn, “hoe pak ik mijn Copart-voertuig op?” Je hebt drie fundamentele opties, maar afhankelijk van je specifieke omstandigheden, kan men je in het andere passen. Daarom hebben we wat voor u gelegd in deze bijgewerkte blog die het naleven van situaties behandelt:

Het oppakken van uw copartvoertuig in persoon
Verzending binnen de VS.
Internationale verzending

Of u ervoor kiest om de levering op te halen of te organiseren, deze blog zal u naar de middelen leiden die u vereiste om een ​​succesvolle COPART-ervaring te hebben. Lees voor veel meer informatie de totale blog.

We blijven deze blogserie verruimen om u de meest essentiële onderwerpen op één plek te brengen. Bezorgdheid over deelnemen aan een Copart Car-veiling? Laten we begrijpen in de hieronder opmerkingen.

Wil je citeren op je volgende auto op Copart? Neem deel aan onze 100% op de veilingen van internet. Als u nog geen lid bent, kunt u zich vandaag registreren!

Deel dit:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *