De productie van Ford Fiesta ST gestoost om te voldoen aan de vraag

De Ford Fiesta St is aanzienlijk veel prominenter dan Ford voorspeld, met meer dan de helft van de jaarlijkse productierun die slechts drie maanden na de lancering werd aangeboden.
Dat heeft ertoe geleid dat Ford heeft onthuld dat het de productie van de Fiesta ST met 15 procent zal stimuleren, waardoor het totale aantal voertuigen dat is ontwikkeld tot 60 per dag, vanwege de grote niveaus van de vraag van de consument. De eetlust van het VK voor de ST is ook groter dan de meeste, met 56 procent van alle kopen in heel Europa die wordt gedaan in Britse Ford -dealers.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Gebouwd op exact dezelfde lijn als de Basic Fiesta in de fabriek van het bedrijf in Keulen, is een jaarlijkse productierun van 5.000 st gepland, en is op 1 april begonnen , wat betekent dat, zoals het er nu uitziet, het misschien twee keer zo veel biedt als het allereerste dacht.
• Ford Fiesta St Review
Vanwege de achterstand van bestellingen staat de wachtlijst momenteel op drie maanden – rekening houdend met een sluiting van drie weken zomers in de fabriek vanaf de laatste week van juli. Dus als je vandaag een koopje hebt gestoken, zit je begin november achter het stuur van je nieuwe voertuig.
De Fiesta St ondermijnt zijn primaire rivalen – de RenaultSport Clio evenals Peugeot 208 GTI – met maar liefst £ 2.000. De kosten beginnen bij £ 16.995 voor de instapniveau ST 1, terwijl nog een £ 1.000 je de ST 2 oplevert, die wordt geleverd met LED-hardlooplichten, halfleer Recaro-stoelen, klimaatbeheer en sleutelloze toegang.
Ford heeft geverifieerd dat 56 procent van de kopers de hogere SPE-2 heeft geselecteerd. Het bedrijf heeft ook zojuist een officiële Mountune -afstemmingsbundel onthuld die £ 599 kost, en verheft de stroom van de motor naar 212 pk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *