Nieuw Renault Symbioz-concept is een uitbreiding van uw huis

Renault heeft de covers een toekomstige denkende nieuwe conceptauto getrokken op de Frankfurt Autosalon van dit jaar. De Symbioz is een elektrische, verbonden vierdeurs met niveau vier autonomie die vorige wat te verwachten van de autofabrikant tegen 2030 te verwachten.
Renault beweert dat de Symbioz – afgeleid van het oude Griekse woord voor ‘samenleven’ – veel meer is dan alleen transport, omdat het kan worden gebruikt als een “modulaire extra kamer” voor uw huis. Het Franse merk schildert het beeld van een bewegend platform dat de auto op verschillende verdiepingen van het huis kan verhogen en laten zakken, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld een klein ontspanningsgebied om op een daksysteemterras te zitten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Al het meest recente nieuws van de Frankfurt Motor Show 2017
Het 4,7-meter lange concept is de grootte van een grote gezinsauto, maar Renault belooft dat het ruimteniveaus biedt boven een conventionele auto met drie doos. De buitenkant lijkt blijkbaar “op een door de architect ontworpen huis”, met het bovenste gedeelte van de auto praktisch volledig uit glas gemaakt en aan het onderlichaam bevestigd met behulp van een modern emailleproces.
23

Het onderste deel van het koolstofvezel lichaam is veel meer gezwollen, met oversized wielen, een brede schouderlijn en een front-end die een extreme versie van Renault’s huidige familieface aantoont. De deuren zijn bijzonder uniek, zonder centrale pijler, waarbij de hoofdframes openen in een zelfmoordconfiguratie en het bovenste gedeelte van het glas dat als één sectie optilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *