VW’s vijfjarencyclus betekent dat nog meer nieuwe Automobiles

Volkswagen begint aan een vijfjarige levenscyclus van zijn producten om de markt- en klantbehoeften beter weer te geven.
Het betekent dat kernauto’s zoals de VW Golf na elke vijf jaar worden vervangen om de Duitse reus te helpen het meeste uit zijn al flexibele assortiment te halen.
“We zullen de levenscyclus van onze producten verminderen om beter aan te passen aan de koopgewoonten van klanten,” vertelde Joerg Sommer aan Auto Express aan Auto Express van klanten, “Volkswagen van Amerika’s vice -president voor marketing en strategie. “Een levenscyclus van vijf jaar zal twee jaar afsnijden van onze huidige levenscyclus.”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Wanneer een nieuwe Volkswagen onder de nieuwe levenscyclus wordt gelanceerd, heeft het na drie jaar een facelift en vernieuwen voordat het na vijf jaar volledig wordt vervangen.
Volkswagen’s Amerikaanse investering
Sommer was aan het praten in Volkswagen’s Electronic Research Laboratory (ERL) in Silicon Valley in Californië. De ERL is de grootste VW -onderzoeksfaciliteit buiten Duitsland en vindt manieren om de huidige trends in de Techie Silicon Valley te integreren in de volgende generatie Volkswagen Group Automobiles – van Skodas tot Bugattis.
Volkswagen pompt vanaf nu tot 2018 $ 7 miljard in nieuwe producten en faciliteiten in de VS – een investering die gemakkelijk een effect zal hebben op de activiteiten van Volkswagen in Europese landen zoals het VK.
Het bedrijf richt zich momenteel op het uitrollen van de golfhatchback in de Verenigde Staten-eerst met GTI en conventionele golfmodellen eerder dit jaar, de volledig elektrische e-golf deze maand, en de Golf R en Estate (Sports Wagon genoemd in de VS. ) volgend jaar.
Afgezien van de golf, richt Volkswagen van Amerika zich echter ook op het produceren van meer modellen in de A- en B-segmenten, en met name de steeds groter wordende SUV-sectoren.
Een nieuwe SUV met zeven zitplaatsen zal aankomen in 2016 die zal worden gebouwd in de Chattanooga-fabriek van Volkswagen-een faciliteit die momenteel de VS-spec passat bouwt. Het zal het flexibele MQB -platform van VW gebruiken en zal naar verwachting onder de Touareg- en Tiguan SUV’s zitten. Het werd bekeken door het crossblue -concept van 2013.
Hoewel Sommer heeft bepaald dat het alleen voor de VS is, zal de nieuwe SUV waarschijnlijk naar het VK komen, omdat het de populaire SUV-markt met zeven zitplaatsen zal aanboren. Dankzij het MQB -platform kan de auto gemakkelijk zijn weg over de vijver vinden om Volkswagen in staat te stellen te concurreren in een markt waarin het momenteel niet is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *